Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Normális a sulink? Szerintetek?

Normális a sulink? Szerintetek?

Figyelt kérdés
A sulinkaba 1. napra nem kell ünneplő! Direkt nem mondtam évnyitót, mert nincsen! Teljesen normális suliba járok kiváló tanuló vagyok meg minden csak nekem ez egy kicsit furcsa!
2009. aug. 23. 10:29
1 2
 11/14 anonim válasza:
Szerintem nem az a fontos hogy kell-e ünneplőbe menni vagy sem. Ha normálisak a tanárok, akkor ne ezzel foglalkozz, hanem örülj neki hogy jó helyen vagy. Sok helyen a nevelőtestület próbálja fenntartani az Iskola "jóhírét" ilyen felszínes dolgokkal, közben meg az oktatás színvonala a béka .. alatt van. Azt nézd meg hogy az oda járó diákok hogy érzik magukat, mennyire jó a kapcsolatuk egymással, meg a tanárokkal, milyen az osztályközösség. Nem az év eleji fekete ruha meg a versmondás fogja meghatározni hogy abban a suliban milyen szintű oktatásban részesülsz.
2009. aug. 23. 18:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekünk se kell ünneplő, pedig nálunk van évnyitó.

Most képzeld el, hogy mindenki olyan ruhában áll ott sorban, amit reggel éppen előkapott a szekrényből.

Hát szívesebben mennék ünneplőbe. Én általában ilyenkor fehér nadrágba és egy fekete felsőbe megyek. Jobban ki szoktam lenni öltözve, mint az ofőm.

Az egyetlen alkalom, mikor ki kell öltözni, az a ballagás.

Pedig erősebb gimi, és nincs a gettó közepén..

2009. aug. 23. 20:15
 13/14 anonim ***** válasza:
nekünk minden hülyeségre egyenruhában kellett menni gimnáziumban, az se jobb...
2009. aug. 23. 21:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem normális, szerintem vannak alkalmak amikor igenis meg kell tisztelni az iskolát, vagy amit épp. Aki ezt nem érti meg (és nagyon lázadozik az ünneplő ellen) pont annak kell kötelezővé tenni, hátha egyszer rájön, mert ha most nem, akkor soha.
2009. aug. 24. 13:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!