Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Normális a sulink? Szerintetek?

Normális a sulink? Szerintetek?

Figyelt kérdés
A sulinkaba 1. napra nem kell ünneplő! Direkt nem mondtam évnyitót, mert nincsen! Teljesen normális suliba járok kiváló tanuló vagyok meg minden csak nekem ez egy kicsit furcsa!
2009. aug. 23. 10:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

omg...

örülj neki:D

nekünk általánosba évnyitó,okt.23,karácsony,márc. 15.,évzáróra ünneplőbe kellett menni..meg még okt.6-ra is:@

utáltamXD

de most kíváncsi vagyok,mikor kell ünneplőbe menni az új suliba.

14/L

2009. aug. 23. 11:05
 2/14 A kérdező kommentje:
Nekünk semmir enem kell abba menni. És amm örülök csak furcsálom!
2009. aug. 23. 11:27
 3/14 anonim ***** válasza:
80%

Nemzeti ünnepekre sem? az azért elég gáz:/

Egy napot mindenki kibír fekete-fehérbe, nem hinném, hogy bárki belehalt volna. Nem értem minek emiatt ez a nagy hiszti-.-'

2009. aug. 23. 11:52
 4/14 anonim ***** válasza:
56%

Ez érdekes... ilyenről még nem hallottam.

Szerintem ha nem is mondják, nemzeti ünnepekre, meg ilyenekre azért illedelmes szép ruhába öltözni.

Azért én örülnék neki, hogy nem kell ünneplőbe menni - mert utálom -, de akkor nincsenek is ünnepélyek? Mert azok azért hiányoznának... kell pár olyan nap, mikor lazíthat az ember, nem kell tanulnia egész nap, stb.

2009. aug. 23. 12:35
 5/14 A kérdező kommentje:
De amikor ünnep van nem kell tanulni stb. csak az ünneolő ruha marad el. Én pl. szoknyyába meg egy jobb pólóba szoktam menni. "Évnyitóra" famer minibe+rózsaszín harisnyába+rózsaszín felsőbe megyek.
2009. aug. 23. 13:35
 6/14 anonim ***** válasza:
nálunk sem kell abba menni, örülj neki.. csak az elsősök ünnepelnek időzőjelben, hogy új iskolába kerültek. az neked mit ünnep ha feljebb lépsz egy osztályt? majd még zárásnál ott a ballagás szt kész. fölösleges hercehurca lenne csak..
2009. aug. 23. 13:49
 7/14 anonim ***** válasza:
am a sok hülyének elől. senki sem írta azt h nemzeti ünnepeken nem kell ünnepőt viselni. egy rákérdezett aztán műr pusztat énynek veszitek. suliban minden nemzeti ünnepre ünneplőt kell venni. ha van műsor ha nincs
2009. aug. 23. 13:50
 8/14 A kérdező kommentje:
De itt nem kell a tanárok soncsenek abban és meg is mondják. Amm utolsó előtti melyik suliba jársz?
2009. aug. 23. 15:17
 9/14 anonim ***** válasza:
10%

ma 13:50-es!

"Nekünk semmir enem kell abba menni" ez nyilván azt jelenti, hogy SEMMIRE. Ha nem tudsz értelmezni egy mondatot, akkor te vagy a hülye... Mert igen, valaki rákérdezett, a válaszoló meg felelt rá. Nem tudsz olvasni?

2009. aug. 23. 15:28
 10/14 anonim ***** válasza:
omfg dejó neked!!! melyik suliba jársz? ^^ :D
2009. aug. 23. 16:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!