Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vásárolt már valaki alkalmi...

Vásárolt már valaki alkalmi ruhát netről? Külföldi oldalról?

Figyelt kérdés
Én kinéztem magamnak egyet a bayliyruhák.com- on... Tudnátok információt adni hogy megéri e? milyen a minőség meg hasonlók... Köszi
2012. dec. 18. 19:47
 1/4 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy mennyibe kerül. Szerintem nyugodtan vásárolj vagadnak netről, én is sokat szoktam! :) De van nagyon sok butik, szinte minden városban, szóval, ha budapesti vagy, én a helyedben előbb körülnéznék a városban.
2012. dec. 18. 20:14
 2/4 mmano88 ***** válasza:
Azt figyeld, hogy milyen anyagból készül a ruha, mert én pl. ebay-ről rendeltem már így ruhát, nem figyeltem ohgy milyen anyag aztán otthon szembesültem vele hogy sz*r műszálas az egész.. :/ Bár ezt amit te mondasz azt nem ismerem, hogy milyen minőségűek a ruháik..
2012. dec. 18. 20:57
 3/4 anonim válasza:

Szerintem érdemes azt is megnézni, ha esetleg kommentálnak a vásárlók az oldalon, akkor nézd meg hogy több a jó tapasztalat, vagy a rossz több.

Én pl ebayről,teszveszről, vaterárór nagyon sokszor rendeltem már olyanokat amik külföldről jönnek, de eddig még mindegyik tökéletes volt. :)

2012. dec. 18. 22:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Menyasszonyi ruhát néztem és szeretném megvenni hogy meglegyen emlékbe, de itthon boltokban nagyon drága, ezen az oldalon meg 54 000 ft-ért meg tudnám venni. Sok helyen a kölcsönzés és 100 000 körül mozog...
2013. jan. 1. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!