Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az Ed Hardy jó minőségű márka?

Az Ed Hardy jó minőségű márka?

Figyelt kérdés
Magyarországon ismert, elsősorban a fiatalok körében?
2009. aug. 23. 08:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

azt nem tudom hogy jó minőségű-e de ismert a fiatalok körében

viszont nekem nagyon nem jönnek be azok aminták motívumok

2009. aug. 23. 08:54
 2/16 anonim ***** válasza:
én úgy tudom elég jó minőség
2009. aug. 23. 09:17
 3/16 anonim ***** válasza:
igen, jó minőség - nézd meg az árát!
2009. aug. 23. 09:58
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Jó minőség, de a fiatalok nagy része nem eredetit hord. Eláulom, most voltam Horvátban, ott utcai árusoknál rengeteg van, és meg nem mondanád hogy nem eredeti. ( és ott nyilván nem annyiba kerül). Ismerőseim is hordják és ők sem eredetit.
2009. aug. 23. 10:04
 5/16 anonim ***** válasza:
66%
már mindenkinek olyan van :') amúgy jó márka. az ára is jó
2009. aug. 23. 10:09
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a kb 10ezer egy pólóért sok... nem biztos, hogy azért ilyen borsos az ára, mert hű-de-minőség, hanem mert valami híres tetoválóművész tervezte a mintákat... és híres nevekkel silány cuccokat is el lehet adni nagyon sok pénzért... (ezzel nem azt mondom, hogy rossz minősgűek, hanem hogy ha valami neves és drága, ott általában a márkát kell megfizetni... ha valami márkás és nagyon nagyon drága, nha ott valszeg a minőségre is sokat adtak)

Mellesleg nekem nem tetszenek... és nem is valami bonyolult művelet ilyesmiket alkotni, csak egy kis idő és sok fantázisa kérdése...jó, persze rajzolni is tudni kell...

(hmm...lehet, hogy nekiállok pólókat tervezni)

22/L

2009. aug. 23. 11:02
 7/16 A kérdező kommentje:

amúgy egy Ed Hardy póló olyan 25 ezer forint körül van:(

eléggé drága:(

2009. aug. 23. 11:18
 8/16 anonim ***** válasza:

Sztem vicces ruha.... multkor margitszigeten egy apa és a 3év körüli kislánya is ilyen márkáju poloba voltak, hát mit ne mondjak, sztem a bohócok viselnek ilyet... A kislányon még elment, de az apucin?!?:D Sznobszagot érzek xd

Sans

2009. aug. 23. 11:54
 9/16 anonim ***** válasza:

11:02-es vagyok:

"egy Ed Hardy póló olyan 25 ezer forint körül van"

találtam 1-2 oldalt a neten (angol) ahol egy átlag edhardy póló átszámítva kb 10ezerFt-ba kerül, nem gondoltam, hogy nálunk ENNYIRE sok, ha üzletben veszed! Azért ez tényleg durva...

Pedig nem is szépek annyira...

2009. aug. 23. 12:07
 10/16 anonim ***** válasza:
69%

nekem sok ed hardy cuccom van, mindet amcsiból rendelem az ed hardy hivatalos weboldaláról. Eddig minőségileg egyikkel sem volt gondom, viszont zavar a sok hamisítvány. Bár ez egy olyan dolog, hogy ha ránéznek az emberre akkor látják, hogy valószínűleg az övé gagyi az enyém meg eredeti :D

A kérdésre visszatérve: a cipőim is bírják már lassan egy éve, a pólókról a kövek még mindig nem estek re, a minták nem koptak, váltak fel.

2009. aug. 23. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!