Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok az EMO Saucy,...

Mit gondoltok az EMO Saucy, Scene stílusról?

Figyelt kérdés
Attól még hogy egyedik ezek a stílusok nem kell fikázni csak a véleményetek érdekelne és mielött leírnátok szeretném közölni mindenkivel hogy az Emók nem vagdossák magukat, másrészt pedig olyan szó nincs hogy EMÓ(S) mert akkor az pozer lenne ha valaki emo az emo is:))
2009. aug. 22. 16:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem egyedi egy emo, scene, sassy, rocker, deszkás, stb, akkor valaki mondja már el nekem, hogy mi az egyedi?!
2009. aug. 23. 11:38
 12/17 anonim válasza:
0%
Hogy lehetne megmondani, mi az egyedi? Ha az egyedinek meglenne a fogalma, már k.urvára nem lenne egyedi...
2009. aug. 23. 12:02
 13/17 anonim ***** válasza:
Jaj istenem..egyedi nem az öltözködésedtől leszel, hanem a viselkedésedtől.
2009. aug. 23. 15:01
 14/17 A kérdező kommentje:
ez pontosan így van az öltözködéseikkel igazatok van télleg hasonlít egymáséra de amennyire a külselyük hasonlít annyira különbözik a belsőjük de általába a ruhakombináció az is egyedi !!! de igazatokvan csak a pozerek olyan világfájdalmasak^^ köszönöm a válaszokat és ez nemigaz, hogy 12-15 évesekig van én 16 éves vagyok és álltalába 14-20 évesekig terjed ki ez a stílus<3
2009. aug. 23. 15:07
 15/17 anonim ***** válasza:
59%

Uh bakker-.-'

Minden p*csa ugyanúgy viselkedik, nem? Mindenki ugyanúgy viselkedik, amilyen "stílushoz" tartozik, aki meg épp semmihez, az olyan, mint a többi "semmilyenes". Eszerint egyedi emberek nincsenek. Grat... Ti is már csak ezzel tudtok jönni, de semmi értelme..

2009. aug. 23. 15:25
 16/17 anonim ***** válasza:

én most csak az öltözködés alapján "ítélek"...az alapján tetszik. a hozzá "felvett" "életérzésről" nem nyilatkozom...

én akkor öltözködtem így, kb 5 évvel ezelőtt, 17éves koromtól kb 19-ig, amikor itt M.o.n én még nem is hallottam ilyen stílusról és nem nézett így ki minden 2. kiscsaj.

22/l

2009. aug. 26. 20:36
 17/17 anonim válasza:

Szerintem minden ember egyedi a maga módján...

Semmi bajom ezekkel a stílust valló emberekkel, de vannak határok. Valljuk be a karnyi fültágító, a tele arc pc-k, a túlszínezett haj nem egyediséget hanem visszataszítóságot éreztet. Szerintem.

A mai ,,emo" divatba minden 4. lány nos hogy is mondjam, hogy ne sértődjenek meg... szóval molettebb alkat. Ha valaki duci, miért erölteti a rásímulós nadrágot,polot? =SS mindenki olyan ruhákat vegyen fel, amiben jól érzi magát, ne olyat amilyen éppen a divat...

Jómagam scene-nek vallom és tudom, hogy a divat szétrombolja az egyediséget az undorral... szóval ez csak egy vélemény lehet oltani *-* ugyis szinte mindenki csak ahhoz ért xd. pás.

2010. márc. 13. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!