Attól még hogy egyedik ezek a stílusok nem kell fikázni csak a véleményetek érdekelne és mielött leírnátok szeretném közölni mindenkivel hogy az Emók nem vagdossák magukat, másrészt pedig olyan szó nincs hogy EMÓ(S) mert akkor az pozer lenne ha valaki emo az emo is:))
Addig amíg nem olyan világfájdalmas a viselkedése az adott személynek nem zavar.Sőt szerintem szexik azok a csajok,akik így öltöznek,legalábbis amíg nem viszik túlzásba az!
2009. aug. 22. 16:10
2/17 anonim válasza:
Én szeretem:D Közel állnak hozzám ezek a stílusok, bár nem tartozom egyikhez sem. Kedvencem a scene és a sassy!^^
2009. aug. 22. 16:12
3/17 anonim válasza:
végre valaki aki felfogja, hogy nem a halál a mindenük és nem látják rossz színben a világot
teljesen normálisnak tartom, hogy vannak akik kedvelik az ilyen stílust, nem ítélem el őket, mindenkinek más tetszik
kicsit ugyan szokatlan azért nem szeretik sokan, de ezzel nem kell foglalkozni akinek tetszik ne foglalkozzon mások véleményével
2009. aug. 22. 16:13
4/17 anonim válasza:
Az öltözködésükkel semmi bajom, vannak akik kifejezetten jól néznek ki, főleg a lányok ;) Csak ne jöjjenek a jajjdenagy világfájdalmukkal, mert azon kiakadok. De a világfájdalmasok általában nem emók hanem pózerek, asszem.
2009. aug. 22. 16:18
5/17 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Én nem vagyok az a típus, aki be szereti sorolni magát egy kategóriába, egy stílusba. Én magam szeretek lenni, és azt tartom normálisnak, ha mindenki egyedire törekszik, és nem nyomul, hogy tartozzon valamelyik stílusba.
Nem ítélem el őket, de nem is tetszik a stílusuk.
2009. aug. 22. 16:19
6/17 anonim válasza:
Emo-val tudnék azonosulni, és kevesen tudják igazábol mit jelent... De nem kötöm le magam egy stílusnál sem. Saucy-val semmi bajom nincs. =)
A scene idegesít.... :/
2009. aug. 22. 16:25
7/17 anonim válasza:
Nyomorékok..ennyi. Semmi egyedi nincs már bennük, mivel mindegyik ugyanúgy néz ki. És miért kell az a nyomi beállás? (szád elé a kezed, a szemed kimereszted, és a lábad olyan,mint egy dongalábú gyereké). Mert mind ilyen. És az a beszédnek nem nevezhető kommunikáció(" puszcsi, szeretés van, puxx, cerííí, imádás, lávollak, xd, cukcsi és társai). Ráadásul mindegyik 12-16 éves..ez pont elég,hogy ki lehessen jelenteni: gyerekes!!!!
2009. aug. 22. 20:10
8/17 anonim válasza:
Semmi bajom velük.Szerintem jól néznek ki.Kár,hogy felénk még eggyel se találkoztam,így csak a netről informálódtam.Tetszik,hogy mások,és nem olvadnak bele a környezetbe.:D
2009. aug. 22. 21:12
9/17 anonim válasza:
Jajj, látom a 12-15 évesek egyből lepontoztak, amiért nem vagyok oda akis nyomikért. Akkor is szánalmasak. És nem egyediek. Ennyi.
2009. aug. 23. 09:43
10/17 anonim válasza:
Nincs semmi bajom velük, csak azokkal, akik nyávognak, hogy milyen szar az életük. Na azokat belefojtanám a Dunába.
De egyet árulj már el.
1.: mióta egyedi? Minden második 15 éves így rohangál.
2.: nem sértegetni akarlak, de eddig ahány emot láttam, azokról mind sütött, hogy apucikedvence pózerek... Legyen felőlem ilyen stílus, de könyörgöm, nem egyedi. Egy rocker sem egyedi, egy deszkás sem egyedi, mivel van belőlük még egy tucat (még ha csak annyi lenne).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!