Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nincsenek emo-s boltok?

Miért nincsenek emo-s boltok?

Figyelt kérdés

Jó lenne ha lenne ilyen stilusú bolt.

Én mindig ott lennék...

2009. aug. 22. 14:41
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom te hol laksz,mert itt a környékünkön nagyon nincs, vagy csak gagyi.Ha meg budapesti vagy, akkor képzeld el létezik más város is, és kissebb falvak is Mo-on.Vagy te végigjártad az összes város üzleteit, hogy ennyire tudod?Nem tudom miért kell sértegetni én nem bántottam senkit. Azt hiszem, ha ennyire utáljátok az emo-sokat ezt már rasszizmusnak is lehet nevezni!!!!
2009. aug. 23. 16:01
 22/30 anonim ***** válasza:
az emo egy stílus, és a stílust magadnak kell összehoznod.. ha egy boltban megvehetnél mindent, abban mi lenne a jó?
2009. aug. 23. 19:13
 23/30 anonim ***** válasza:
22%

Rasszizmus.... xD xD

Inkább nem mondok semmit. Majd kinövöd te kis szaros.XD

2009. aug. 23. 21:31
 24/30 anonim ***** válasza:
91%
Kis szaros?Szerintem a kérdező nem azért tette fel a kérdést hogy séretegessék.Neki tetszenek az emo ruhák és kész.Inkább az a kis szaros aki nem tudja elfogadni mások stílusát.
2009. aug. 24. 08:05
 25/30 anonim válasza:
Újabb pózer divatemóval bővült Magyarország. Olyan nincs, hogy a stíluson kívűl semmi sem tetszik. A stílus magába foglalja az öltözködést,érvágást,zenét! Olyanról se hallottunk még, hogy egy ember punkosan öltözködik, de a zenéje,szokásai a stílusnak nem tetszik. Valószínűleg te a 12-14 éves korosztályban vagy...
2009. aug. 24. 08:32
 26/30 A kérdező kommentje:

Hát nagyon tévedsz!Le se merem irni hány éves vagyok!23

És ha nem birod elképzelni hogy lehet az hogy a zene nélkül tetszenek a ruhák, akkor te nagyon nem értesz se a divathoz(bármelyik is az)se semmilyen stilushoz, önkifejezéshez, lehetne mondani, hogy művészethez stb.Az hogy te először az érvágást látod és azon kivül nem vagy kiváncsi, mi lehet a jó benne, ha már annyi fiatal kedveli akkor csak sajnálni tudlak Te stilustalan!(hamár a sértegetéseknél tartunk).Régebben a rokkereket és a punkokat is gyűlölték az egyszerű emberek sőt még most is.Minden szubkultúrának ez a sorsa.Sajnos ha valami egy kicsit feltűnő azt le kell hurrogni, és meg kell botránkozni rajta.Az jó ha van kit szidni,mert akkor uncsi lenne a világ.Én voltam kinn 3 éve Németországba fél évet.Ott volt időm megismerkedni jobban a stilussal.Igazából ott tetszett meg. Akkor itthon még semmi se volt és leesett az állam mikor azokat a fiatalokat láttam és nem kettőt hármat.De ott a kutyát nem érdekelte őket.Az öreg 50 60 éves Vaterok is fülbevalót hordanak keresztel,meg fekete pólót.Még mindig él bennük a fiatalkori lázadás.És mondjuk akkor őket is meg kéne szólni?Ez is mondjuk egy óriási különbség, ebből a szempontból is kilógunk a sorból a nyugateurópai országokhoz képest.

2009. aug. 24. 10:12
 27/30 anonim ***** válasza:

Leszögezem hogy nekem nem szokásom senkit se fikázni, se leszólni. Csak szubjektíven kezelem a dolgot, nos.

Azért nincsenek, mert ha belegondolsz az emo stílusú ruhák más stílusokból lettek gyakorlatilag "összelopva", mondok is pár példát hogy alátámasszam: a fekete-fehér azaz a pepita kockás dolgok - övek, nadrágtartók először mint zenei stílushoz a ska-hoz köthetőek, szegecses övek, leopárdos cuccok - punk, fekete ruhák, festék - goth, haj - akár a régi gruftiké, sok mindenből találsz benne dolgot, nem mondható szerintem teljesen egyedinek. Tény hogy valamennyire érdekesen keverik ezt össze és igen, Magyarországra minden később kígyózik be. Ide hozzánk ennek a "stílusnak" is egy érdekes felfogása került be a köztudatba. A bajom nekem ezzel az hogy az eredeti emonak ami a 80as években indult, nem örízték meg az értékét és ezt a fogalom egy egészen más valamivel párosult...

És ahogy neked is csak a hozzá kapcsolódó külsőségek tetszenek, bátran hívhatjuk parádézásnak, villogásnak ha úgy tetszik - DIVATNAK.

2009. aug. 25. 22:40
 28/30 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: amúgy igen csak meg lehetne gazdagodni belőle :D
2009. aug. 25. 22:43
 29/30 anonim válasza:
A pózeres vagyok: Konkrétan én is erre akartam kilyukadni, mint az előző válaszoló. Ha csak a külsőségek érdekelnek, tényleg nevezhetjük villogásnak, divatnak.
2009. aug. 27. 10:58
 30/30 akosarnoldz válasza:
Szánalmasok vagytok,hogy ennyire nem tartjátok tiszteletben mások stílusát. :)
2016. aug. 4. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!