Miért nincsenek emo-s boltok?
Jó lenne ha lenne ilyen stilusú bolt.
Én mindig ott lennék...
Rasszizmus.... xD xD
Inkább nem mondok semmit. Majd kinövöd te kis szaros.XD
Hát nagyon tévedsz!Le se merem irni hány éves vagyok!23
És ha nem birod elképzelni hogy lehet az hogy a zene nélkül tetszenek a ruhák, akkor te nagyon nem értesz se a divathoz(bármelyik is az)se semmilyen stilushoz, önkifejezéshez, lehetne mondani, hogy művészethez stb.Az hogy te először az érvágást látod és azon kivül nem vagy kiváncsi, mi lehet a jó benne, ha már annyi fiatal kedveli akkor csak sajnálni tudlak Te stilustalan!(hamár a sértegetéseknél tartunk).Régebben a rokkereket és a punkokat is gyűlölték az egyszerű emberek sőt még most is.Minden szubkultúrának ez a sorsa.Sajnos ha valami egy kicsit feltűnő azt le kell hurrogni, és meg kell botránkozni rajta.Az jó ha van kit szidni,mert akkor uncsi lenne a világ.Én voltam kinn 3 éve Németországba fél évet.Ott volt időm megismerkedni jobban a stilussal.Igazából ott tetszett meg. Akkor itthon még semmi se volt és leesett az állam mikor azokat a fiatalokat láttam és nem kettőt hármat.De ott a kutyát nem érdekelte őket.Az öreg 50 60 éves Vaterok is fülbevalót hordanak keresztel,meg fekete pólót.Még mindig él bennük a fiatalkori lázadás.És mondjuk akkor őket is meg kéne szólni?Ez is mondjuk egy óriási különbség, ebből a szempontból is kilógunk a sorból a nyugateurópai országokhoz képest.
Leszögezem hogy nekem nem szokásom senkit se fikázni, se leszólni. Csak szubjektíven kezelem a dolgot, nos.
Azért nincsenek, mert ha belegondolsz az emo stílusú ruhák más stílusokból lettek gyakorlatilag "összelopva", mondok is pár példát hogy alátámasszam: a fekete-fehér azaz a pepita kockás dolgok - övek, nadrágtartók először mint zenei stílushoz a ska-hoz köthetőek, szegecses övek, leopárdos cuccok - punk, fekete ruhák, festék - goth, haj - akár a régi gruftiké, sok mindenből találsz benne dolgot, nem mondható szerintem teljesen egyedinek. Tény hogy valamennyire érdekesen keverik ezt össze és igen, Magyarországra minden később kígyózik be. Ide hozzánk ennek a "stílusnak" is egy érdekes felfogása került be a köztudatba. A bajom nekem ezzel az hogy az eredeti emonak ami a 80as években indult, nem örízték meg az értékét és ezt a fogalom egy egészen más valamivel párosult...
És ahogy neked is csak a hozzá kapcsolódó külsőségek tetszenek, bátran hívhatjuk parádézásnak, villogásnak ha úgy tetszik - DIVATNAK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!