Ti hagynátok hogy 15 éves fiatok így nézzen ki? (nem rólam van szó, hanem az egyik ismerősömről, mielőtt még engem oktatnátok) (:
Figyelt kérdés
Szóval a srác majdnem teljesen kopcsó, acélbetétes bakancsot hord( bő sötét farmert beletűrve), fekete, szürke, vagy sötétzöld kabátot, kapucnival és fekete sál ami eltakarja az egész arcát és csak a szeme látszik. Szóval ilyen nagy skinhead a fiú. Amúgy jófej és lehet bírni, de azért kiváncsi vagyok hogy mennyire engednétek meg ezeket2012. dec. 14. 19:29
1/6 anonim válasza:
Nem a kulso es a ruha teszi az embert.Ha intelligens,kedves akkor szerintem nyugodtan oltozhet igy.
2/6 anonim válasza:
szerintem semmi baj nincs vele.
rocker 15/L
3/6 anonim válasza:
és téged ez miért zavar? az ő élete....
én azt mondom, hogy ha ilyen lélekben, ha gyűlöl akkor legyen hű az elveihez, és csapódjon skinhead bandákhoz.
ha később még Hitlerre és felesküdne, az sem a te dolgod lenne :)
4/6 A kérdező kommentje:
engem nem zavar..csak kérdeztem valamit :)
2012. dec. 14. 20:19
5/6 anonim válasza:
Én is hagynám, az öltözködés az önkifejezés módja, ha ő ebben érzi jól magát, akkor hordja. Amúgy is hiába mondanám egy 15 éves nagy gyereknek, hogy húzzon valami mást, ha neki az nem tetszik, úgyse tudom ráadni.
6/6 anonim válasza:
A nem mindegyik skinhead rasszista....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!