Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gumizokni jó ötlet a beázós...

Gumizokni jó ötlet a beázós cipőkhöz?

Figyelt kérdés

Látom, létezik gumi zokni, de még csak képeken láttam.Nos, előbb-utóbb ilyen időben minden cipő valamennyire beázik, arra gondoltam egy vízhatlan zoknival védekezni lehetne ez ellen valamennyire talán, bár nem tudom, mennyire jó ötlet?

A gumicsizma nem tetszik.

2012. dec. 13. 12:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a gumizokni nem lehet túl higiénikus. Kicsit lábbarátabb a gumicsizma, több levegőt hagy, mint a zokni.

(Nem a disznóetetős gumicsizmára gondolj, hanem vannak egész cipőszerű, alul egybefröccsöntött cipők is.)

2012. dec. 13. 12:32
 2/7 anonim ***** válasza:
A másik, hogy ha a hideg víz átáztatja a cipőt, akkor gumizokniban is le fog fagyni a lábad.
2012. dec. 13. 12:38
 3/7 anonim ***** válasza:

gondolom, a zokni és a csizma közé húznád a gumizoknit.

Munkahelyre cserecipő, cserezokni. Ha iskolás vagy, akkor pech, de vedd le, ha megérkezel.

Egyébként nem minden cipő ázik be.

2012. dec. 13. 12:42
 4/7 anonim ***** válasza:

"gondolom, a zokni és a csizma közé húznád a gumizoknit."

Én még így sem nevezném hijéénikusnak. :))

De a jéghideg vizet az sem melegíti fel.

2012. dec. 13. 12:51
 5/7 anonim ***** válasza:
annyira biztos higiénikus, mint mondjuk a műbőr cipő...és még mindig jobb, mint megfázni. Nem értem ezt a higiénia-kérdést, mínuszban nem fog beleizzadni
2012. dec. 13. 12:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem ázik be minden cipő. Nekem eddig még csak a lyukas sportcipőm ázott be. Nem tudom, mennyire teheted meg, de jobb minőségű cipőre kéne összegyűjtögetned. Azzal jobban járnál. Szerintem nem jó dolog ez a gumis cucc. Tuti lábszag meg még ki tudja mi lenne belőle.
2012. dec. 13. 17:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Hát igen, a higiéniára én is gondoltam, valószínű nem tudna szellőzni benne a láb és ha hideg is van, csak belefülled valamennyire, meg valóban a hidegtől sem véd.Jó minőségű, drága sportcipő 1 évet kibírt, bár az a téli hidegben azért nem olyan jó, mint egy bundás csizma.De előbb-utóbb beázik a drága sportcipő, a csizma is én nem is látok manapság olyan cipőt amire rá lenne írva, hogy vízálló.Milyen cipőt lenne érdemes venni?
2012. dec. 14. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!