Hogyan tároljam a kesztyűimet?
Figyelt kérdés
Imádom a bőr kesztyűket, van 11-12 pár, de problémát okoz, hogy hogyan tároljam őket, hogy ne gyűrődjenek, és a bőr állaga se romoljék. Padlófűtés révén a szokványos, "zoknisfiók aljában" módszer nem kifizetődő, úgy elég hamar tönkremennének, és az is még plusz nehézséget okoz, hogy nem egy pár könyékig, vagy afölé ér, és ezeket sem szeretném meghajtani. Valakinek valami ötlet, vagy tapasztalat ezzel kapcsolatban? :)2012. dec. 12. 09:07
1/5 Mara Acoma válasza:
A fiók szerintem tökéletes, szépen fektetve tárold. Az ápolásukat se felejtsd el, ha azt akarod,hogy szépek maradjanak! Kend át 1-2 hetente lanolinos krémmel (pl gabi,baba), attól megőrzi a nedvességét és szép,ápolt lesz.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt meg szoktam tenni, de sajnos jártam már úgy, hogy a kesztyűt amikor fel akartam venni, ki volt már ridegülve a bőr, és elrepedt. Ezt a padlófűtés melegének tudtam be..
2012. dec. 12. 10:46
3/5 Mara Acoma válasza:
Akkor nem kened elég gyakran szerintem. Nekem bőrbakancsom van, központi fűtés 24 fok és semmi baja.
4/5 anonim válasza:
Sajnálom, hogy nem tudok érdemlegesen segíteni, csak nem tudtam szó nélkül hagyni. Szerintem egy cipő és egy kesztyű ápolása közt azért van különbség. Egy bőrcipőt bokszolni szoktunk, nem pedig kézkrémmel kenni.
5/5 anonim válasza:
Nekem vallfan vannak tarolva a bör cuccaim (kesztyü, nadrag, kabat)
Tudod lehet venni azt a csiptetös vallfat, amivel a nadragok is ki vannak rakva a boltokba. Na en olyat vettem, Ikeaba volt 2000 a 10 db (ergo 10 par kesztyünek van helye). De biztos, hogy mashol is lehet kapni.
A csiptetöbe raktam pluszba anyagot (polar) es igy van össze csiptetve a kesztyü (csipesz-polar-kesztyü-polar-csipesz) Igy nem is lehet latni rajta, hogy csiptetve van, tehat nem marad meg a nyoma a csiptetönek a kesztyün (sem).
En vettem bör apolo kremet hozza egy motoros boltba, a fel literes volt 1500 forint. En azzal hetente lespriccelem a cuccokat es semmi bajuk nincsen. Pedig mindent ugyanugy csinalok idestova 3-4 eve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!