Csak fiúk. A jégeralsót vagy a harisnyanadrágot szeretitek jobban hordani?
Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 18:43
12/24 anonim válasza:
A pamut nem jó: a mikroszálas a legjobb.
A pamut megtartja a nedvességet, és bár bolyhos, de semmit nem melegít. A mikroszál elvezeti a nedvességet és átveszi a test hőjét és megtartja. Nadrág alá a legjobb az 50 vagy 80 vagy 100 denes mikroszálas harisnyanadrág.
13/24 anonim válasza:
Vastag nejlont imádom, nem csak télen <3 Ffi 31
14/24 anonim válasza:
anyukám nejlonharisnyáit hordom nadrág alá
15/24 anonim válasza:
40 den -es nylonharisnyát szeretem 21f
18/24 anonim válasza:
Fiú vagyok, utálom a zoknit, sohasem veszek fel, mindig mezítláb cipőben járok mindenhová, csak télen veszek fel női átlátszó térd meg bokafixet, fekete és átlátszó harisnyanadrágot ! Most nyáron mezítláb járok, csak tnap az évzáróra vettem fel 1 fekete harisnyát persze fekete csőgatyával, mert nekem naon teccenek a harisnyák fiú létemre ! Am csak télen hordok harisnyát, vagy pl ha évnyitó vagy évzáró van felveszem a fekete harisnyanadrágot, hogy a cipő meg a nadrág alja közötti csupasz lábam ne látszódjon fehérnek, felveszem a fekete harisnyanadrágom, ami átlátszó, de fekete !!! Am nem észrevehető h harisnya van rajtam, de mostantól mindennap minden hosszú nadrágom fel fogom hajtani, és akkortól végre mindenki látni fogja a fekete harisnyanadrágom, lehet hogy még az átlátszót is, mert sztem az gáz h a fehér lábszáram kilátszik a felhajtott nadrág meg a cipő közt, és a sötétebb fekete átlátszó harisnyát ienkor fel szoktam venni ezért, meg azért is hogy lássa mindnenki hogy én férfi létemre harisnyát hordok !!!
19/24 anonim válasza:
Utolsó hozzászóló!
1. Helyesírás szótár legyen nálad!
2. Legközelebb már szoknyát fogsz felvenni hogy "láccódjon" a lábad fekete harisnyával?
3. Erősen megingott a nemi identitásod és ezzel orvoshoz kellene fordulni mert később nagyobb problémák fognak adódni belőle!
4. Lányokkal beszélgetsz te egyáltalán? Mert a megfogalmazásodból elég magányos lehetsz és a harisnyában leled az örömöd és az helyettesíti neked a csajt ...
20/24 katarn73 válasza:
Egyértelmüen Harisnyanadrág..én 30 éves férfi fagyok, gyerekkorom óta csak harisnyanadrágot hordok, .... kényelmes, praktikus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!