Barátotokra adtatok már nylon harisnyanadrágot?
Én felvenném magamtól!
Egy cuki kis testszínű 20 den-es harisnyanadrágot és abba jól beleélveznék ami után a csajom a harisnyán keresztül szívná le a g*cimet! :)
Isteni érzés :$
"De a nejlon?Kiszakad,beleizzad a láb,büdös lesz,csúszik,és még fáznék is benne.TEHÁT MI AZ ISTENNEK?Ráadásul a munkahelyemen is jól lejáratnám magamat.Na ez nekem nem hiányzik,hogy mindenki a röhögéstől fetrengjen énrajtam!Ennyi!"
Kedves utolsó válaszoló!
Ugyanúgy a pamutharisnyánál is fennáll az a veszély, hogy kiszakad, büdös lesz a lábad benne, lecsúszik stb ...
Nejlonharisnyából is van már 100-tól 300 Den vastagságig ami egyszínű és tökre nem látszik a nadrág alatt, hogy most pamut vagy nejlon lenne. Egyébként neked ennyire figyelemmel kísérik a munkahelyeden hogy mi van a nadrágod alatt vagy micsoda vagy hogy gondoltad hogy kiröhögnek téged? Wc-ben egymást nézitek? Nehéz kiigazodni a mondani valódon ... mellesleg nincs igazad ... Továbbra is kiállok a vastagabb nejlonharisnya mellett amit ugyanúgy hordhat télen nadrág alatt egy férfi is!
Én felveszem magamtól.
Nem egy csaj látott már benne, és nem volt negatív vélemény. Pedig nekem még az egyik lábam is hiányzik, combból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!