Suliban avatón a fiúknak holnap csajnak kell öltözni, miniszoknyában és magassarkú szandálban kell menni+ a lábujj körmünket is be kell festeni és a szemünket kifesteni. Félek elmenni! :D Mit csináljak? :D
Ugyan már! Ha egy dolgot megtanultam a suliban, az az, hogy semmi sem muszáj. Én nem voltam hajlandó egyik idióta feladatra sem. Menj be nyugodtan, de ne vedd fel. Tiszta röhej!
Szerinted mégis mit csinálnak majd? Letépik a ruhádat és felöltöztetnek? Kötve hiszem... biztos megy majd 1-2 óráig a szekálás, hogy " ne már, ilyen beszari vagy, hogy nem mered felvenni" meg hogy " elrontod a viccet". Meg akarnak majd törni. De szard le, szerintem és tarts ki amellett, hogy nem veszed fel.
23/F
Juj de naív vagy bzdmeg!
DE biztos ezért megdughatod valamelyiket..
ekkora baromságot..
Most idézek egy olyan embertől akit sokan nem szeretnek,sőt nekem sem a kedvencem de egy mondat nagyon megragadott..
Kijelentették, hogy be kell lépnem, tehát nem léptem be. Magatartásomat azzal indokoltam, hogy én a dolgot nem értem, de különben sem hagyom magam semmire se kényszeríteni.
na ez illik eléggé az esetedre.
ha csak 3 embernek kell beöltözni akkor ne.
mi van ha a többiek nem úgy mennek, és te leszel egyedül nőnek öltözve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!