Suliban avatón a fiúknak holnap csajnak kell öltözni, miniszoknyában és magassarkú szandálban kell menni+ a lábujj körmünket is be kell festeni és a szemünket kifesteni. Félek elmenni! :D Mit csináljak? :D
Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 11:58
1/20 anonim válasza:
Vagy nem mennék el, vagy csak simán odamennék. Egy bizonyos pont után már nem mókás, ha majmot csinálnak az emberből.
2/20 A kérdező kommentje:
Muszáj menni! Akkor is meg kell csinálni!
2012. dec. 11. 12:05
3/20 anonim válasza:
Én biztos nem mennék úgy..
Vagy emberi kinézet vagy sehogy
4/20 anonim válasza:
Muszáj a nagymári valaga..
Én sem mentem anno..ofő okoskodott kicsit azt ennyi volt.
5/20 anonim válasza:
olyan nincs, hogy muszáj!
Ha engem meg ölnének sem aláznám magam meg azzal, hogy női ruhában megyek, inkább iskolát váltanék vagy üssenek agyon
6/20 anonim válasza:
Nálunk meg pizsomában kellett lenni. Sőt, még színre ki is kellett (vagy lehetett) az arcot festeni. Túléltem.
7/20 A kérdező kommentje:
Amelyik osztály kitalálta, annak a csaj tagjai már hoztak is azoknak a fiúknak szanált és miniszoknyát. Haza kellett hoznom! Muszály felvenni holnap!
2012. dec. 11. 12:13
8/20 A kérdező kommentje:
És az egész az udvaron lesz! Kemény lesz mezítláb szandálban miniszoknyában tangában, toppban ilyen időben
2012. dec. 11. 12:23
9/20 A kérdező kommentje:
Csajok mondták, hogy meg lesz a jutalom, ha megcsináljuk!:D
2012. dec. 11. 12:25
10/20 anonim válasza:
Persze, kaptok sütit meg szörpit utána. Én azt vágnám pofán aki kitalálta ezt az egész transzszexuális marhaságot. Semmi kreatív, vagy vicces nincs benne. Pláne az udvaron, mínusz faszomtudjamennyi fokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!