Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Minden évben veszel új kabátot...

Minden évben veszel új kabátot-csizmát?

Figyelt kérdés
Gáz ha én nem szoktam? kb 2-3 évig is hordom a kabátot, csizma nem birja igy azt általába minden évben ujat veszek.
2012. dec. 8. 08:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem gáz egyáltalán. Ha minőségi cuccokat vásárolsz akkor simán hordhatod. Minek minden évben új kabát? Csizma az attól függ, mert ugy-e az jobban használódik, ki hol él, milyen környezetben. Én vidéken lakok és általában szoktam venni minden évbe, de pl a tavalyi bundás hócsizmám tök jó állapotban van, ezért csak egy átmenetit vettem, mert nem akartam hirtelen átváltani bundásra, míg le nem hullt a hó.
2012. dec. 8. 08:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Én csizmát is és kabátot is veszek évente mert kínaiban vásárolunk és ott elég rosz minôségü csizmák vannak a kabàtot meg szeretem ha divatos :)
2012. dec. 8. 08:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Kabátot általában 2 évente, csizmát is kb. akkor.
2012. dec. 8. 08:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A kabátom kb 6 éves, és nem szándékozom lecserélni egyhamar. Csizmáim egy szezont bírnak, de úgy, hogy igazából két hét után kukába kívánkoznak, mert annyira nem bírják el a testsúlyomat, meg hogy sokat gyalogolok. De tavaly pénzkidobásnak ítéltem, és nem vettem. Ami hó esett, el is olvadt: tehát jól döntöttem. És teljesen mindegy, melyik kínaiban, vagy Deichmannban veszem, mert mind rossz minőség.
2012. dec. 8. 09:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

2-3 évig? Az is valami?

A szövetkabátomat 12 év után cseréltem le tavaly. :) Az utolsó telet leszámítva, nem látszott rajta a kor, holott azt viseltem a legtöbbet. A pufikabátokat ritkábban, de azok se "öregedtek" látványra.

A bélelt csizmámnak ez lesz az 5. tele. Meg se látszik rajta (Rieker). Bokacsizmát idén vettem. Deichmann-os. Látszólag kevésbé bírja (pedig bőr), ebből jövőre biztos új kell.

A divatra nem adok. Időtálló, az alkatomhoz leginkább passzoló ruhákat/cipőket veszek.

2012. dec. 8. 09:31
 6/8 anonim ***** válasza:

A fekete, hosszú szövetkabátomnak ez lesz a 6. tele. :)

Nem nagyon látszik meg rajta a kora, csak a zsebei lyukadtak ki, de azt megvarrom.

Csizmáról nem tudok nyilatkozni, ha minőségit veszel, gondolom tovább bírja, mint a kínai.

2012. dec. 8. 10:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Dehogy gáz. Az én szövetkabátom 3 éves. Elsőéves voltam mikor kaptam, és az akkor megismert barátnőimnek is ugyanaz van még.

A csizmáim is több évet bírnak. Van egy bőr magassarkú csizmám (3 éves), és amellé most télen vettem egy bakancsot.

22 L

2012. dec. 8. 10:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, de hordom a régit is. Főleg, hogy kabit is a turiban veszek, minimális összegért:) Nem szeretek minden nap ugyanabban lenni, így jó, ha van több darab, és tudom váltogatni őket, és mivel jó minőségű darabokat veszek, évekig használhatom őket (főleg, mivel több darab van, nem "strapálom le" annyira). Csizmával is valahogy így vagyok, de azok kevésbé tartósak nekem.
2012. dec. 8. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!