Ki milyen csizmát és kabátot vesz télre? :DD
Figyelt kérdés
2012. szept. 27. 13:17
1/11 anonim válasza:
Semmilyet, mert kabátom van, csizmára meg pénzem nincs :P
2/11 anonim válasza:
Én sem veszek,mert tökéletesen megfelel a tavalyi.
3/11 anonim válasza:
4/11 anonim válasza:
Nem veszek, mert 2 éve vettem a télikabátomat, és semmi baja, nem veszek divatból új kabátot évente. Csizmát meg nem hordok télen, csak egy melegebb cipőt.
Ja, és :DD mert olyan mókás ezt megkérdezni
5/11 anonim válasza:
Van kabátom, van csizmám is, szívesen vennék egy új kabátot, de nincs semmi baja, és máshol is van helye az árának, majd jövőre.
6/11 anonim válasza:
Kabát 2 évvel ezelőtti, csizma kéne, hosszút szeretnék, de mivel ezek 40nél kezdődnek, így marad a tavalyi, ami már beázik. :-( Idén megszorítás van. :-(((
7/11 anonim válasza:
valószínűleg veszek egy piros szövetkabátot. Egy bokacsizmát pedig mindenképpen.
8/11 anonim válasza:
Én tavaly varrtam magamnak hosszú téli kabátot, előtte meg rövidet.
Gondolkodom rajta, hogy idén télen varrok magamnak még egyet, de még nem találtam ki, milyen stílusút. Sötétkékben gondolkodom vagy krémszínűben, és mindenképpen szövetkabátban.
Ilyesmikre gondoltam:
vagy ilyesmire, krémszínben, puha műszőrmével (nemrég találtam egy nagoyn jó anyagot hozzá)
Csizmám a deichmannból van tavalyról: [link]
Egy laposabb talpút pedig most rendeltem ebay-ről:
[link] ilyesmi, nem pont ez.
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!