11/14 anonim válasza:
Pont ilyenem van feketében! És igen, hamis, jól átb*sztak vele! :D Én Rómában vettem, és iszonyatosan siettem, fennakadt a táskám egy kiálló kukában és elszakadt, gyorsan vennem kellett egyet, és ez lett. Nem tart sokáig, könnyen nyűvődik... :D de akkor nem ez volt a lényeg, jó mondjuk mégis tudtam h nem igazi :D De eredetim is van, és nincs kora..nyűhetetlen, bár az 210 ezer ft körül van :D
12/14 anonim válasza:
Attól függ kinek a két havi fizetése.Amúgy vannak egyes országok ahol hatalmas leárazások vannak a szezon végén.És akár Prada táskát is kaphatsz 100ezer alatt.Csak ki kell fogni.
13/14 anonim válasza:
Ne panaszkodjon aki ilyen drága táskát meg tud venni. Annak van mit aprítani a tejbe.
Mellesleg amit varrok magamnak, orkánból, bélelve, is elég sokáig nyúzom. És nem kerül többe mint 1000 Ft..
Ha fennakadok valahol, elszakad, nem olyan nagy a kár érte!
Vegyetek csak sokat belőle.. hisz 100 ropi, nem is pénz.. Nekem 4 havi " fizetésem ".
14/14 anonim válasza:
Én ebbe szerettem bele tavaly. 130-ért tudtam volna megvenni, Milánóból kellett volna rendelni.
Aztán találtam ugyanilyet e-bayen, gyönyörűen kidolgozott, nem egy gagyi utánzat.
Persze, replika, de érdekel is engem, hogy nem a Prada gyárban készült...:) Imádom, nagyon mutatós. Mondjuk néha elég hülyén érzem magam vele, mert egy Prada feliratú táskával illik is olyan színvonalon öltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!