Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyibe kerülhet egy ilyen...

Mennyibe kerülhet egy ilyen Prada táska?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2009. aug. 19. 20:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
maximum tízezer forint, mert ez hamisítvány, drága.
2009. aug. 19. 21:05
 2/14 A kérdező kommentje:
Honnan lehet tudni ,hogy hamis?
2009. aug. 19. 21:16
 3/14 anonim ***** válasza:

jól néz ki.:)

neharagudj én nemtudom mennyibe kerül, de ez a kérdés emlékeztet Jane-re [nemtom hogy kell írni] Az Én Kis Családomból:D

2009. aug. 19. 21:32
 4/14 A kérdező kommentje:
:D :D Nem ismerem ezt a sorozatot :P
2009. aug. 19. 21:35
 5/14 anonim ***** válasza:
első vagyok, onnan látom, hogy hamis, mert én pontosan ugyan ilyeneket láttam amikor a négerek árulták velencébe ezeket a hamis cuccokat, és nem annyira szépen kidolgozott, mint az eredeti Prada tatyok. =)
2009. aug. 19. 21:46
 6/14 A kérdező kommentje:
:D értem :D köszönöm :P
2009. aug. 19. 22:08
 7/14 anonim ***** válasza:

Prada táska árát nem mondom meg mert fejjel mész a falnak:)100tól határ a csillagos ég:)

Ez kincsi,bár mi nem:)Nem baj,de ne vedd meg.Akik a nagy házak hamisítvány cuccaiban mászkálnak,röhejesek:)Nem...Samanthanak jól áll a hami tatyó a Szex és New Yorkban,de ez itt MO,nem New York:D

2009. aug. 19. 23:59
 8/14 anonim ***** válasza:
első vagyok, teljesen egyetértek az utcsoval, és amúgy ha megtehetnéd, h Prada tatyid legyen, akkor nem kérdezgetnég egy ilyen oldalon, mert tudnád. És ha ilyen táskát akarsz viselni, olyan körökben kell hogy mozogj. :) Na m1, ezt nem lecseszésből mondom, csak érted, egy sima közösségben ellopják, mert azért egy átlag ember két havi fizujába is kerülhet egy tatyo
2009. aug. 20. 09:22
 9/14 A kérdező kommentje:
Neeem :D Nem akarok ilyet :D ...kíváncsi voltam mennyibe kerülhet...pl.: egy eredeti. Egyébként mindig felháborít ,ha látom ,hogy valami kis cipő,táska vagy bármi több ,mint 100 ezerbe kerül, szóval ha megteheném se vennék!Köszi a válaszokat :)
2009. aug. 20. 09:36
 10/14 anonim ***** válasza:

a prada táska nem 10E-től kezdődik...az min. a 40Huf!

Ha már abból indulunk ki,hogy egy adidas, nike vagy akármilyen nem sulitáska 10,meg 15 ezer,akkor a prada,csoda,hogy 40től kezdődik:) Van olyan egy két éves modell,ami még mindig 190E! hehe :D szóval nekünk megfizethetetlen!Annyira meg nem is szépek :D

2009. szept. 6. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!