Ez az összeállítás jól nézne ki szerintetek? Pasiknak bejönne?
Figyelt kérdés
Mustársárga könyékig érő ujjú kicsit ejtett nyakú felső, alatta egy sima fehér top. A felső derékben nagyon szépen karcsúsított. Sötétszürke rakott szoknya (vastag, téli), kb. combközépig ér. Alatta vastag fekete harisnya, fekete hosszú szárú, lapos talpú csizma. Esetleg egy hangsúlyosabb fülbevaló kiegészítőként. Milyen lenne szerintetek? :)2012. dec. 4. 20:28
1/5 anonim válasza:
Nem igazán értek az ilyenekhez, elképzelni is nehezen tudom, de ahogy én elképzeltem... szerintem borzalmasan nézhet ki, bocsi. A szoknya okés, de másmilyen felsővel vedd fel.. mondjuk ha neked tetszik, és jól érzed magad benne, és szerinted jól néz ki, akkor nyugodtan hordhatod így is.
2/5 anonim válasza:
az ejtett nyakat felejtsd el, a rakott szoknyával már nem áll össze a kép. Túl sok. A szín megfelel. Hangsúlyos fülbevaló sem kell, de egy pötty füli mehet.
3/5 anonim válasza:
Hát nem nyertél meg! De ha töltenél fel képet, talán könnyebb lenne. Legalább a ruhákról.
4/5 anonim válasza:
Nagyon jó! Csinos, nőies összeállítás. Nálam tuti nyerő lennél! :-)
21/f
5/5 anonim válasza:
Kicsit sok a szín szerintem. A top legyen inkább fekete, mint a harisnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!