Ez az összeállítás jó egy randira?
Valóban elfelejthetné már néhány lány ezt a lábszárvédő dolgot, annyira gáz.
Egyébként kép nélkül tényleg sokféle variációt látok magam előtt a leírtak alapján.
Összességében nem hiszem ,hogy gond van vele, bár gondolom kabátot is veszel.
Táskát és annak is van színe.
Szóval leírtad a ruhát, de sokszor ezeket a kiegészítők dobják fel vagy rontják el.
Póló + csőgatya randira? Biztos én vagyok maradi, de azért egy randin az ember szeretné a választottját elbűvölni (pláne egy lány), ezt pedig egy lány szép, nőies , bájos megjelenéssel teheti meg pl. (meg persze az ehhez passzoló személyiségével). Az általad leírt kombináció viszont egy átlagos tömegcucc! Nem hinném, hogy jó benyomást keltenél a választottadban, ha így jelennél meg! Én a helyedben valami csinos szoknyát választanék, színes toppal pl.
21/f
Szoknya toppal? Ilyen hidegben??? Hát... no comment.
Szerintem nem kell annyira hű de kiöltözni, ez egy randi, nem egy bál, amire kisestélyi kellene.
Szerintem teljesen jó, de a lábszárvédőt én is hanyagolnám. Szerintem nagyon elrontja az öltözetet!
Jó randit, ha még nem volt! :)
22/N
A lábszárvédőt le lehetne hagyni.
Amúgy meg attól hogy randi, még magunkat kéne adni, és olyasmi ruhába kéne menni, ami az egyéniségünk és nem pedig valaki másnak tűnni. Ha ő soha nem hord szoknyát, akkor ne erőltessük már rá. Szoknya pólócska kombóban amúgy sem indul el senki ilyen időben.
Uccsó kettőnek nagyon köszi, a többieknek köszi:).
Bevllom, utoljára alsós koromban hordtam szoknyát, és amúgy ez nekem már úgymond báli ruha. Sportos cuccokat hordok. nem vagyok a magassarkú híve, többnyire leggings+hosszabb pólót vagy cicagatya+pulcsi vagy farmer+póló kombinációkat hordok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!