Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez az összeállítás jó egy...

Ez az összeállítás jó egy randira?

Figyelt kérdés
Fehér csőgatya, v.barna bokacsizma, szürke lábszárvédő, barna-fehér csíkos póló, szürke vékony kardigán. Barna a hajam. Kéne még valami/van fölösleges?

2012. nov. 15. 21:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Kép nélkül ez nehezen értelmezhető.
2012. nov. 15. 21:23
 2/8 anonim ***** válasza:
hát a lábszárvédő nem kéne
2012. nov. 15. 21:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Valóban elfelejthetné már néhány lány ezt a lábszárvédő dolgot, annyira gáz.

Egyébként kép nélkül tényleg sokféle variációt látok magam előtt a leírtak alapján.

Összességében nem hiszem ,hogy gond van vele, bár gondolom kabátot is veszel.

Táskát és annak is van színe.

Szóval leírtad a ruhát, de sokszor ezeket a kiegészítők dobják fel vagy rontják el.

2012. nov. 15. 22:15
 4/8 A kérdező kommentje:
A kabátom fekete, táska az barna műbőr. De am náluk leszünk
2012. nov. 15. 23:00
 5/8 anonim ***** válasza:
47%

Póló + csőgatya randira? Biztos én vagyok maradi, de azért egy randin az ember szeretné a választottját elbűvölni (pláne egy lány), ezt pedig egy lány szép, nőies , bájos megjelenéssel teheti meg pl. (meg persze az ehhez passzoló személyiségével). Az általad leírt kombináció viszont egy átlagos tömegcucc! Nem hinném, hogy jó benyomást keltenél a választottadban, ha így jelennél meg! Én a helyedben valami csinos szoknyát választanék, színes toppal pl.

21/f

2012. nov. 16. 00:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Szoknya toppal? Ilyen hidegben??? Hát... no comment.

Szerintem nem kell annyira hű de kiöltözni, ez egy randi, nem egy bál, amire kisestélyi kellene.

Szerintem teljesen jó, de a lábszárvédőt én is hanyagolnám. Szerintem nagyon elrontja az öltözetet!

Jó randit, ha még nem volt! :)

22/N

2012. nov. 16. 17:27
 7/8 anonim ***** válasza:

A lábszárvédőt le lehetne hagyni.

Amúgy meg attól hogy randi, még magunkat kéne adni, és olyasmi ruhába kéne menni, ami az egyéniségünk és nem pedig valaki másnak tűnni. Ha ő soha nem hord szoknyát, akkor ne erőltessük már rá. Szoknya pólócska kombóban amúgy sem indul el senki ilyen időben.

2012. nov. 17. 14:00
 8/8 A kérdező kommentje:

Uccsó kettőnek nagyon köszi, a többieknek köszi:).

Bevllom, utoljára alsós koromban hordtam szoknyát, és amúgy ez nekem már úgymond báli ruha. Sportos cuccokat hordok. nem vagyok a magassarkú híve, többnyire leggings+hosszabb pólót vagy cicagatya+pulcsi vagy farmer+póló kombinációkat hordok.

2012. dec. 16. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!