Nagyon szeretem Dukai Regina és Zimány Linda stílusát. Hol kaphatok ilyen rucikat?
2009. aug. 19. 13:07
1/10 anonim válasza:
Azt sajnos nem tudom, hol tudsz ilyeneket beszerezni. De ha ennyire szereted az említett hölgyek stílusát, akkor ajánlom figyelmedbe az általuk tervezett, nevükkel fémjelzett ruhákat. [link]
Elérhető áron hozzá lehet jutni, csak figyelni kell az akciókat. :)
2/10 anonim válasza:
Linda és Regina általában a Retro üzletekben szokott vásárolni.
De New Yorker üzletekben is rengeteg ilyen stílusú ruha van!
De Lindának van saját ruhakollekciója is!
3/10 A kérdező kommentje:
Köszikeh^^Puszkó^^
2009. aug. 19. 14:52
4/10 anonim válasza:
Nagyon ajánlom a Melone és Persona ruhamárkákat. teljesen az Ő stílusuk rucik. Én is IMÁDOM (:
5/10 anonim válasza:
Sugarbird a márka neve. Ott van Zimány Linda és Dukai Regina kollekció. Itt megtalálod, hol lehet venni:
www.sugarbird.hu
6/10 anonim válasza:
Linda általában a Zarában és a Bershkában vásárol..
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)(L):D
2009. szept. 6. 17:48
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
Ez állati jó kérdés volt és a válaszok is remekek, köszönöm én is.
10/10 anonim válasza:
Dukai Regina és Zimány Linda a Zarában, Retroban, Bershka-ban szokott vásárolni ha jól tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!