Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Milyen stílusú lányra...

Fiúk! Milyen stílusú lányra mondjátok azt, hogy stílusos?

Figyelt kérdés
A csinosabban öltözködő lányokra, akik magassarkút hordanak és csinos ruhákat hord, vagy a sportcipős/tornacipős lazábban öltözködő lányokra?:))

2012. dec. 4. 11:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nálam a nőies stílus jön be. Szoknya/egyberuha + harisnya + balerinacipő/magassarkú/csizma.

Amúgy, szerintem a nőies öltözködésű lányok egyben stílusosak is, hiszen a nőies megjelenés eléggé egyedinek számít manapság!

21/f

2012. dec. 4. 13:59
 12/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod.:))
2012. dec. 4. 14:03
 13/16 anonim ***** válasza:

Ezt a magassarku = csinos dolgot abszolút nem értem...

Magassarkut utcara felvenni hétköznapokon eléggé túlzás,főleg a 10-20 éves korosztályban és főleg magyarországon.

Kicsit olyan utánérzete van az embernek, hogy egész kiskorában arről álmodott a csaj, hogy majd amikor "nagy és érett nő lesz" akkor magassarkuban megy az utcán és majd kopog a cipője, ki lesz ruzsozva és fogja a táskácskáját és minden fiu róla álmodik és jajj...

:DD

Lehet magassarkut felvenni,de ésszel. Nekem a magassarkukrol ma már inkább a hülyepic.sák/trendinek látszani akaró fiatal lányok jutnak eszembe mint a csinosság.

Igazából én minden olyan lányra azt mondanám, hogy stílusos, akinek az öltözködésében látszik a koncepció. Ha van egy stilus ami neki tetszik és azt ízléssel végig viszi az egész megjelenésén az jó.

Am te a csinosan oltözködő lányok alatt mit értesz?

18/F

2012. dec. 4. 14:50
 14/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk szoknya+kardigán, valamint magassarkú és a sportos alatt pedig egy egyszerű pulcsit, és egy csőgatyát, és egy tornacipő.
2012. dec. 4. 14:53
 15/16 anonim ***** válasza:

Jah itt írták Kate Middletont...

Ő pl jól öltözködik. Sok olyan lányt látni, aki próbálja utánozni a preppy stilust -ami egyébként nekem tetszik- és az mindig olyan hülyén jön ki.

Ez tipikusan az az öltözködés ami elég minőség és márka orientált, tehát eléggé zsebbe nyulos. Egy 70 ezres gatyát és mondjuk egy 180 ezres cipot nem tévesztesz össze a CA/HM/Bershka/Zaraban árult párjaival, akármennyire is hasnlitanak első blikkre.

2012. dec. 4. 15:01
 16/16 anonim ***** válasza:

amiket te felsoroltál, az nem stílus, hanem tucatöltözködés, nulla fantáziával.

ha az a kérdés, hogy melyik akkor a lazábban öltözködő csajok, pedig nem vagyok már éppen tini.

viszont ha az a kérdés ,hogy milyen lányra mondom, hogy stílusos, akkor arra, aki tudja hordani a ruháit, jól párosítja a dolgokat (szín, minta, anyag stb) és akármiben NŐ.

Nem a magassarkútól lesz valaki nő...

2012. dec. 4. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!