Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Milyen stílusú lányra...

Fiúk! Milyen stílusú lányra mondjátok azt, hogy stílusos?

Figyelt kérdés
A csinosabban öltözködő lányokra, akik magassarkút hordanak és csinos ruhákat hord, vagy a sportcipős/tornacipős lazábban öltözködő lányokra?:))

2012. dec. 4. 11:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Akinek tényleg van egy stílusa és nem a divat után megy birka módra. A laza stílus is lehet stílusos, de az nem nőies így nem igazán tetszik.
2012. dec. 4. 11:54
 2/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező mindenkinek van stílusa! A te általad felsorolt kettő verzió is két külön stílus. Nem tudok a kérdésedre válaszolni, mert mindkettő stílusos.
2012. dec. 4. 12:00
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a haszontalan válaszokat.Ezzel a kérdéssel annyit akartam megtudni, hogy nektek ,,Fiúknak" melyik stílus jön be jobban, de úgy látszik rossz embereket kérdeztem.
2012. dec. 4. 12:11
 4/16 anonim ***** válasza:
Úgy látszik rosszul kérdezted. Nem tűnik fel neked? Az a kérdésed, hogy kire mondjuk, hogy stílusos. Ugye? Ebben hol van az, hogy melyik jön be nekünk? Áruld már el légyszíves. Haszontalan kérdező.
2012. dec. 4. 12:13
 5/16 A kérdező kommentje:
Jó akkor, elnézést. ,,Akkor kérdezlek, hogy melyik stílus jön be neked?"-megfelel?:)
2012. dec. 4. 12:15
 6/16 anonim ***** válasza:

Mi a baj a válaszokkal? Amúgy az általad felsorolt két stílus minden, csak nem stílusos, inkább tömeg, unalmas. Kate Middletont nevezném stílusosnak. Nemcsak egy sznob módjára öltözködik, hanem sportosan is szereti. Emellet még van egy bizonyos kisugárzása is. De ő NŐ, nem tinilány.

Üdv,

28/f

2012. dec. 4. 12:16
 7/16 A kérdező kommentje:
28 évesen lehet, hogy neked ,,tömeg unalmas", de mondjuk lehet, hogy egy 17 évesnek nem pont tömeg unalmas.:)
2012. dec. 4. 12:21
 8/16 anonim ***** válasza:
Akkor a második stílus, de csak elvileg. Megvolt a válasz?
2012. dec. 4. 12:30
 9/16 A kérdező kommentje:
Ó, köszönöm. Megvolt.
2012. dec. 4. 12:37
 10/16 anonim ***** válasza:

Sportcipős/tornacipősekre

Most felkapott lett a nike air max, nálatok már Novemberben láttam 3csajt ilyen cipővel, és valóban megnézem őket, mert többféle variáció van a sportosságban, mint az elegánsabb vonalban

Csinosan lehet öltözni ahogy az első sorokban is írtam

20/F

2012. dec. 4. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!