Hogyan tudnék ruhát adományozni?
Figyelt kérdés
A vöröskereszthez be kell vinni, ez nem megoldható! Falun belül nem szeretném... Olyannak akarom adni őket, akik tényleg rászorulnak, és nem a maguk hibájából kerültek rossz körülmények közé! Mert sajnos itt sok család van, aki nem is akar dolgozni... Na ezeket én nem segítem!2012. dec. 4. 09:26
2/2 A kérdező kommentje:
Miért ne adományozzak? Falun lakom, a vöröskereszt legközelebb 97 kmre vesz át cuccot, nem tudom megoldani! Aki pedig a saját maga hibájából szegény azt sem! Itt a faluba, 120 embert akartak behívni közmunkára... ebből 11!! vállalta! Na ha ők nem akarnak magukon segíteni én miért akarjak? Inkább verik a polgármester asztalát (aki mellett dolgozom és nap mint nap látom ezt) hogy márpedig őket nem érdekli honnan de adjon vmi pénzt!! De dolgozni büdös érte. Ne haragudj, ha inkább azt segíteném aki önhibáján kívül csúszott le (gyárbezárás, válság, betegség), mert sztem azok az emberek jobban megérdemlik! Van egy amputált lábú idős férfi itt, bottal feljön h bejönne közmunkára, de neki így nem tudnak mit adni. Na ez a különbség akarás és nem akarás közbe! Az aki csak verni tudja magát h neki kell pénz, meg betör édesanyámékhoz elvinni mindent ami mozdítható... na annak én nem adom már többet. Elég, hogy az én, a te, a szüleink adójából kell őket eltartani!
2012. dec. 5. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!