Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 13 éves lánynak a 7 cm magassa...

13 éves lánynak a 7 cm magassarkú korai?

Figyelt kérdés

csak ünnepségekre venném fel pl. évnyitó ,évzáró és majd a ballagásomra (ha nem növöm ki)

egy egyszerű fekete körömcipő .Mèg azért tanulom a járást de nem most venném fel. [link] kb igy néz ki csak kicsit kerekebb az orra és egy picit talán vékonyab a sarka .nagyon durva lenne ?? 13/l 7.-es vagyok

2012. dec. 3. 18:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
jovan :D majd a kaputol sétálgatok a bejárati ajtoig ott ugyis eléggé egyenletlen az út . :)
2012. dec. 5. 15:26
 12/17 anonim ***** válasza:
Jól van! :D Amúgy ha kell még valami segítség, akár konkrétan a cipővel vagy a helyes testtartással, mozgással kapcsolatban, akkor csak írj nyugodtan! Ha itt nem akarod, akkor privit is küldhetsz. Nekünk, lányoknak kétszer kell megtanulni járni, és a másodiknál segítenünk kell egymást benne. :)
2012. dec. 5. 15:34
 13/17 A kérdező kommentje:

jaj és van még valami ! :)

nem tudnál valami praktikát hogy ne csusszon ki a cipőmből a lábam??

sajnos eléggé izzados vagyok igy a mezitláb veszem fel akkor kicsuszik a lábam.ugyan ez van ha vékony harisnyát veszek fel. normál zoknival már jo lenne de azzal egy hogy néz már ki??

2012. dec. 5. 19:19
 14/17 anonim ***** válasza:

A zoknit, remélem, csak viccnek szántad. Azt nagyon gyorsan felejtsd el, ha magas sarkú cipőkről van szó! :D

És mezítláb sem fogod felvenni. Ilyen cipőhöz kötelező a harisnya. Még nyáron is, ha izzadós vagy, ha nem. ;)

Szóval már gyakorolni is praktikusan csak harisnyával érdemes, mert mindig az lesz rajtad, amikor hordod. ;)

Végül ami a kérdésedet illeti, ha nagyon csúszkálsz benne, akkor egy csúszásgátló talpbetétre lesz szükséged. ;)

2012. dec. 6. 02:02
 15/17 A kérdező kommentje:

oks a zoknit elfelejtem !! :)

akkor majd harisnyába fogok a cipőbe járkálni .

de lehe hogy beszerzek egy csuszásgátlo talpbetétet.

2012. dec. 6. 16:50
 16/17 anonim ***** válasza:
NAGYON korai.. nevetségesen fogsz kinézni
2012. dec. 16. 10:57
 17/17 Littleke válasza:
nekem 9 cm es a sarka a cipőmnek :) És én is 13 vagyok nem korai :)
2013. jan. 1. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!