15 évesen mekkora legyen az ünneplőcipőm sarka? És telitalpú vagy magassarkú?
Figyelt kérdés
152cm
63kg
fekete szoknyával vagy nadrággal és fehér blúzzal venném fel
EZ lenne életem első magassarkúja, amit hordanék utcán, amúgy 3-4 cm-sben tudok már járni
2012. dec. 2. 15:41
1/5 anonim válasza:
Ne telitalpú. Ha már veszel egy ünneplőcipőt, akkor az bármikor hordható legyen, ne pedig ilyen egy éves divatú, amit később már fel sem mersz venni.
Szerintem 6-7 cm. Bár nem szoktam méricskélni a sarkakat. :D
2/5 anonim válasza:
Szerintem ha ez lesz az első magassarkúd, akkor azért lenne érdemesebb telitalpút venni, mert abban valamennyivel "könnyebb" járni. Könnyebben hozzászoksz, és nem kell arra ügyelned folyton, hogy hasra ne ess.
3/5 anonim válasza:
Én mondjuk fiú vagyok, de érettségire biztosan valami balerinát veszek majd fel fekete szoknyával.
4/5 anonim válasza:
hát szerintem ne legyen telitalpú, hanem olyan 4-5 centis vastagabb sarkú cipő :) azokban nem nehéz menni :)
pl: [link]
(sarkát nézd:D)
16/L
5/5 anonim válasza:
Szerintem hagyományos, vékony sarkú. És szoknyával, harisnyával természetesen, nem nadrággal.
Sarokból pedig mindenképpen magasabb kéne, legalább 6-8 cm már most, mivel elég alacsony vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!