Aki járt már ott tudna ezzel kapcsolatban valamit mondani, egy valakitől azt hallottam hogy euróval kell fizetni??? Más meg azt mondta hogy jó a forint is.
Most akkor lehet forinttal is vagy nem?? Köszi a válaszokat előre is !!!
2012. dec. 1. 22:15
1/8 anonim válasza:
Euróval nem hinném, hogy lehet ott fizetni, ugyanis Szerbia nem uniós állam, és Szabadka (Subotica) Szerbiában van, ha jól tudom.
Szerintem forinttal lehet fizetni arrafelé. Ha Szlovákiában lenne, akkor már közel sem lennék ebben olyan biztos. XD
2012. dec. 1. 22:24
2/8 anonim válasza:
Igen lehet.Vagy forinttal vagy szerb dínárral lehet fizetni.
2012. dec. 1. 22:33
3/8 anonim válasza:
Több helyen lehet. euróval biztos nem kell :)
2012. dec. 2. 17:52
4/8 anonim válasza:
Lehet..elég gyakran járok oda vásárolni mert sokkal olcsóbb,meg akadnak jó cuccok :D
2012. dec. 3. 21:21
5/8 anonim válasza:
Ezen ne aggódj, minden szart elfogadnak csak pénz legyen. Főleg a cigányok akik zoknit(tyárápe) akarnak rád sózni. Néhol forintban van kiírva az ár.
Meg van egy csarnok, ahol magyarországi leáfázott árut árulnak számla nélkül, és olcsóbb mint nálatok :D ez java részt élelmiszer és tisztálkodási czikk.
2012. dec. 17. 23:39
6/8 anonim válasza:
Igen,lehet.Már az agyamra szállnak mikor folyton megkérdezik hogy "forinttal fizetek?" nem,idevalósi vagyok.Az utolsónak meg üzenem,hogy az nem "tyárápe" hanem csárápe...-.-"
2013. jan. 23. 23:48
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek. Jó volt a vásár. Én nem vagyok márkafüggő, sőt , de annak ellenére meg tudtam különböztetni a kicsit gagyit a nagyon gagyitól, tényleg van különbség, ahogy mondták sokan a török utánzat tényleg jó! Szóval sikerült jó pár darab rucit beszereznem tehát tervezem hogy tavasszal is megyek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!