Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen a Szabadkai piac?

Milyen a Szabadkai piac?

Figyelt kérdés
aki volt már ott, milyen? mert oda megyünk hétvégén(nem én akarok) és félek hogy csak gagyi és ronda kínais cuccok vannak. És a "márkás" cuccokon lehet látni hogy hamisítvány? meg a ruhákon kívül mit lehet még kapni? köszönöm a válaszokat:)

2012. okt. 11. 18:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Én utoljára 6 évvel ezelőtt voltam, 15 éves koromban. Engem akkor lenyűgözött az, hogy mennyire nagy ez a piac, és rengeteg ruhát és bizsut lehetett kapni. Akkor sok minden tetszett, de most már nem biztos, hogy ugyanígy vélekednék. A "márkás" holmikat mindenképpen kerüld, mert szerintem sokkal jobb egy ismeretlen márkájú szép ruha, mint egy ízléstelen hamisítvány (Egyébként én nem is szeretem, ha rajta van a ruháimon a márkajelzés...) Emlékeim szerint a holmik kínaiak voltak, de voltak bőven szép darabok, remélem most is így lesz, és szerencsével jársz te is :)
2012. okt. 12. 19:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Kinaiak,de viszont szépek.Nem használod minden egyes nap,akkor kutya baja.Idevalósi vagyok,gyakran cserélik a ruhákat,szóval van változatosság :)
2013. jan. 23. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!