Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik a szebb csizma?

Melyik a szebb csizma?

Figyelt kérdés

1: [link]

2: [link]

3: [link]

4: [link]

ezek egy 14 éves lánynak mennyire jó választás?

2012. dec. 1. 19:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Én az elsőt vettem meg, mert nagyon jó meleg, és kinézetre is tetszett. Én mondjuk 25 éves vagyok, de láttam tizennéhány éves lányon is ilyet. Nem lett volna rossz rajta, ha a csajnak nem lettek volna pálcika lábai. A csizma szára és a lába közt volt 1-2 centi távolság és azokon a pipaszár lábakon ilyen hatalmas csizma... Na az úgy elég gáz volt.

Egy másik tizenevesen ilyet láttam, aki szintén elég vékony:

[link]

2012. dec. 22. 21:31
 22/25 anonim ***** válasza:
Amit belinkekltem, az jól állt rajta. Ez lemaradt, bocsi :)
2012. dec. 22. 21:44
 23/25 Jenzy ***** válasza:

Szerinteem az 1. és a 3. ha nincs szószerint ropi lábad, akkor vastagítja a lábad, a 2.leginkább 30-40 éveseken tudom elképzelni, 4. a legjobb ezek kozul, de ez sem az igazi, foleg nem 10000ftért és 14évesnek! Most leginkább a fuzos magas szárúak a divatosak pl:

[link]

Meg még a szegecses darabok:

[link]

2012. dec. 23. 17:48
 24/25 anonim ***** válasza:
nem 14 évesneknek találták ki ezeket a cipőket kivéve a 4.-et.A többit 16-30-ig nagyjából.
2012. dec. 28. 22:25
 25/25 anonim ***** válasza:

Figyeltem a válaszokat és érdekesnak tartom, hogy többeknek az 1. tetszett. 2x kértem itt gyk-n véleményt konkrétan arról a csizmáról és a válaszadók 99%-a lefikázta.

Namost vagy annyira nem tetszik a felsorolásból a másik 3 csizma az 1. mellett voksolóknak, hogy még azt tartják a legjobbnak vagy akkor is tetszene nektek az első, ha nem lenne mellette a másik 3?

2012. dec. 28. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!