Melyik a szebb csizma?
1: [link]
2: [link]
3: [link]
4: [link]
ezek egy 14 éves lánynak mennyire jó választás?
Én az elsőt vettem meg, mert nagyon jó meleg, és kinézetre is tetszett. Én mondjuk 25 éves vagyok, de láttam tizennéhány éves lányon is ilyet. Nem lett volna rossz rajta, ha a csajnak nem lettek volna pálcika lábai. A csizma szára és a lába közt volt 1-2 centi távolság és azokon a pipaszár lábakon ilyen hatalmas csizma... Na az úgy elég gáz volt.
Egy másik tizenevesen ilyet láttam, aki szintén elég vékony:
Szerinteem az 1. és a 3. ha nincs szószerint ropi lábad, akkor vastagítja a lábad, a 2.leginkább 30-40 éveseken tudom elképzelni, 4. a legjobb ezek kozul, de ez sem az igazi, foleg nem 10000ftért és 14évesnek! Most leginkább a fuzos magas szárúak a divatosak pl:
Meg még a szegecses darabok:
Figyeltem a válaszokat és érdekesnak tartom, hogy többeknek az 1. tetszett. 2x kértem itt gyk-n véleményt konkrétan arról a csizmáról és a válaszadók 99%-a lefikázta.
Namost vagy annyira nem tetszik a felsorolásból a másik 3 csizma az 1. mellett voksolóknak, hogy még azt tartják a legjobbnak vagy akkor is tetszene nektek az első, ha nem lenne mellette a másik 3?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!