Lakáshitel kérdése:
15 éves lány vagyok. Kaptam egy szines Louis Vuitton taskat. Gaz ilyet hordanom a suliba?
Figyelt kérdés
2012. nov. 30. 22:14
1/7 anonim válasza:
nem tudom, de manapság már annyi hülyeség menő a tiniknél, hogy ezzel biztos nem übereled a "nagyokat".
2/7 anonim válasza:
Ha hamisítvány, gáz, mert hamisítvány. Ha valódi, akkor pedig gondolom nem tennél tönkre egy több tízezres táskát könyvek cipelésével.
3/7 anonim válasza:
Utolsó, inkább több száz. :DDD
Kérdező: gondolom, nem igazi, mert nem szokás több százezres táskákat ajándékba adogatni, kivéve, hogyha nagyon a felső rétegekbe tartoztok. Mivel nagy eséllyel hamis, igen, gáz, de én ebben az országban eredeti LV-t sem vennék, akkor sem, ha megtehetném, annyi hamis táskás rohangál errefelé..
4/7 anonim válasza:
LV hamisítvánnyal elég gáz,mindennap látok gagyi hamisítványokat.Ha nincs pénzem eredetire,akkor nem fogom gagyi hamisítványokkal égetni magam,nemdebár?Egy eredeti LV tasi több 100.000 Ft.
5/7 anonim válasza:
és hogyhogy ilyen drága táskát kaptál? talán lakás hitelt kellett felvenni rá?
6/7 anonim válasza:
Ha igazi, hordd nyugodtan. ha ellopják majd anyuci vesz újat. Ha hamis, nem tudom, te tudod, hogy neked ciki-e, de elég elcsépelt.
7/7 CuteAlice válasza:
Gáznak nem gáz, csak ki hiszi el hogy igazi? egy majdnem 1millás, másfél millás táskát általánosságban 3millás ruha követ. 15év meg nem igazán számít, mert már pár 13-14éves leányzót is 18+ nak lehet nézni.. Max ha ellopják akkor "kicsit" kellemetlen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!