Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ez az összetétel? (sok...

Milyen ez az összetétel? (sok ember irjon választ)

Figyelt kérdés

Szoval énnyitóra nem akarok ünneplőbe menni mert azt nem szeretem, így.:

fehér, tépőzáras lacoste utcai cipő.

fehér-szükrés retro farmer.

gas fekete, laza öv.

fekete hosszuujju zara ing.

vmi hiba?

2009. aug. 18. 15:24
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

Lehet h ilyen nagy márkákat hord de lehet h úgy szerzi be őket mint én: second hand! hülyegyerek!!!!! Miért nem az anyádat kérdezed meg? Mert ő valószínűleg nem engedne el ebben a jelmezben....?

Egy dolog az öltözködés és a fej, de a jellem az, ami miatt szeretnek vagy útálnak az emberek...Egy tanácsot adnék, változtass azon, ahogy másokhoz állsz! A végén egyedül maradsz....bár én nem foglak sajnálni!

2009. aug. 18. 18:12
 22/41 A kérdező kommentje:
elképesztő, hogy mennyi embernek fáj, hogy ebbe megyek évnyitóra. ez szánalmas. egyáltalán enm felvágni akartam vele, hanem megkérdezni, hogy jol áll-e, de egyböl itt irigykedtek.
2009. aug. 18. 18:14
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva egyetértek az előttem szólókkal, de nicns kedvem leállni veled veszekedni.Úgysincs igazadxD

De h ha már nem hallgatsz a tanácsokra, akkor legalább ne fekete, hanme fehér ingbe menj és ne fehér-szürkés farmerbe, hanem feketébe.

15/L

2009. aug. 18. 18:19
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
12 L te valami kisegítő iskolába jársz? Mert máshol nem hiszem, hogy elnézik ezt az öltözetet.
2009. aug. 18. 18:21
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

'elképesztő, hogy mennyi embernek fáj, hogy ebbe megyek évnyitóra. ez szánalmas.'

Senki nem irigyel tőled semmit. Senkinek nem fáj h rajtad mi lesz évnyitón, mivel ez csak a te szívügyed! Szánalmas pedig tudod mi? ez: 'istenem. xd mennyi irigy ember. szánalmasak vagytok. egyet szart és halljatok meg.'

Menj csak ebben a hacukában, remélem vannak olyan osztálytársaid kisgyerek, akik ide járnak fel és el is olvasták h miben akarsz menni és h mi hogyan reagáltunk rá! Onnan fogod tudni, h vannak ilyenek, h majd röhögni fognak rajtad!

2009. aug. 18. 18:26
 26/41 anonim ***** válasza:
72%
Nem teljesen normális nem gyenge iskolába járok és kiváló vagyok. Nem elnézik hanem a tanárok is így jöttek. Én jövőre biztos, hogy felveszem a fekete szoknya fehér blúzt, mert csak az of-ünk gondolja azt, hogy nem kell és ő ezt meg is mondta.
2009. aug. 18. 18:29
 27/41 anonim ***** válasza:
90%
10 hónapon keresztül mutogathatod a ruháidat a suliba, felesleges pont évnyitón kitűnni a tömegből. Sztem ne menj ebbe, mert lehet jól nézne ki, de a tanárok szólnának érte. Menj el a szokásos sötét nadrágba és fehér vagy világos ingbe. Én nem irigykedésből írom, én nem hordok márkás ruhákat, de jó neked hogy te megteheted. Szoval szerintem menj másnap ilyesmi ruhába suliba, de ne évnyitóra :)
2009. aug. 18. 18:42
 28/41 A kérdező kommentje:
de ünneplőm nincs és kibas.zttul utálom.
2009. aug. 18. 19:13
 29/41 anonim ***** válasza:
95%

Tyűű de jó villogni azzal, hogy jóanyádék keresnek rád...

Amúgy pofátlanság így beállítani. Pár órát nem bírsz ki ünneplőben? Eddig még senki nem halt bele a fekete nadrág-fehér ing összeállításba. Jó nagy p*cs lehetsz, ha így állítasz be évnyitóra, én az igazgató helyében rögtön egy intővel köszöntenélek.

17L

2009. aug. 18. 19:15
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

ha provokálni akarod az embereket, főleg tanárokat és bocsi, de rossz színben akarsz feltűnni, akkor csak vedd fel ezt a szerkót... a tanárok nagyon nem nézik ezt jó szemmel, lesz elég időd "mutogatni" a cuccaidat xD

amúgy ha nincs fehér inged, fekete gatyád, hát vegyél..nem hiszem, h ne lenne rá keret ;) szüleid is tuti támogatnák az 5letet, mert én a helyükben kb dobnék 1 hátast :D

2009. aug. 18. 19:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!