Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ez az összetétel? (sok...

Milyen ez az összetétel? (sok ember irjon választ)

Figyelt kérdés

Szoval énnyitóra nem akarok ünneplőbe menni mert azt nem szeretem, így.:

fehér, tépőzáras lacoste utcai cipő.

fehér-szükrés retro farmer.

gas fekete, laza öv.

fekete hosszuujju zara ing.

vmi hiba?

2009. aug. 18. 15:24
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%
GÁZ! Egy órát bárki kibír ünneplőben.
2009. aug. 18. 15:29
 2/41 anonim ***** válasza:
100%
:D azért írtál márkákat, hogy tudjuk, hogy te megteheted? Haha kiscsillag, szerintem szánalmas vagy. Divatp*csa.
2009. aug. 18. 15:30
 3/41 anonim ***** válasza:
100%

Fekete cipő, sötét nadrág, vagy szoknya, és fehér felső.

Egyébként egy órát simán ki lehet bírni ünneplőben. Más sem szereti, mégis felveszi. Mellesleg addig örülj, ameddig nem míderben kell végigülnöd az iskola ünnepségeket.

2009. aug. 18. 15:31
 4/41 anonim ***** válasza:
100%
Egy órát ki lehet bírni ünneplőben. Még ha nem is teljesen ünneplő, az is jó. Egy fekete cipő, fekete nacival vagy szoknyával és fehér felsővel. Nem kell, hogy ing/blúz legyen, csak legyen fehér. Ez a te összeállításod egyáltalán nem illik évnyitóra.
2009. aug. 18. 15:35
 5/41 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom azért írt márkát a kérdező, hogy el tudjuk képzelni és nem kell rögtön írígykedni, mert te nem teheted meg! Nálunk nincs évnyitó és nem kell az ünnepekre ünneplőbe menni!! Szerintem jó az összeállítás évzáróra én egy fehér balerínába mentem alul fehér csipkés midi farmerszoknyába és egy narancssárga ingbe. Szerintem jó at összeállítás! Csak 35 fokba nem hiszem, hogy szívesen vennék hosszú ujjút!

12/L

2009. aug. 18. 15:38
 6/41 anonim ***** válasza:
100%

kedves 12 éves KISlány. szerintem k**vára nem irigykedésből írta, hanem mert ő is ugyaugy utálja az ilyen divatp*csákat mint én.

igen van benne baj, mer tnem hiszem el, hogy te annyira kényes vagy, hogy nem birsz ki egy rohadt ünneplőben egy órát.

szánalmas xD

2009. aug. 18. 15:41
 7/41 anonim ***** válasza:
100%
15:30as vagyok: képzeld, én nem tehetem meg, hogy ilyen sz*r cuccokba járjak ;) Ja, és bennem van annyi gerincség, hogy évnyitóra is ünneplőt veszek fel.. Ja, hogy neked hosszú ujjú van? Nem teheted meg, hogy vegyél egy rövidujjút? hehe, szánalmas divatp*csák - még mindig tartom a véleményemet.
2009. aug. 18. 15:46
 8/41 anonim ***** válasza:
100%

Iskola válogatja,van aki megköveteli az ünneplő ruhát.Nálunk nem voltak olyan szigorúak a szabályok,de volt olyan csaj aki farmer szoknyába meg egy eléggé kivágott fehér topp volt rajta magassarkú papuccsal meg olyan is volt aki koptatott farmerbe és fekete pólóba volt a srác.Nos,mindkettőjüket jól leb.szták h mért nem ünneplőbe voltak...

Szerintem azt az 1órát simán ki lehet bírni ünneplőbe.Lehet kapni nagyon szép divatos fekete szoknyákat is,amik hétköznapra de alkalmakra is jó.Vegyél egy olyat,hozzá egy topánka és egy fehér blúz/topp.

2009. aug. 18. 15:46
 9/41 A kérdező kommentje:

de én 15 éves fiú vagyok.

akik meg itt járatják a szájukat, azok irigy kutyák, akiknek benzinre sincs pénz.

2009. aug. 18. 16:02
 10/41 anonim ***** válasza:
100%
Hát besz*rok... Öcsém, majd ha te magadnak keresed meg a benzinre a pénzt, akkor legyen ekkora a pofád. De amíg anyuci-apuci tol a feneked alá mindent, addig kussolhatsz.
2009. aug. 18. 16:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!