Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mivel szoktátok hordani az...

Mivel szoktátok hordani az ujjatlan/rövid ujjú garbót?

Figyelt kérdés
2012. nov. 29. 18:10
 1/3 anonim ***** válasza:
mire gondolsz? nadrág/szoknya, körömcipő/csizma, boleró/más felső, kabát/stóla esetleg kiegészítők?
2012. nov. 29. 18:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, hogy így a hideg időkben hogyan lehet praktikusan, de csinosan használni? Talán mellényként? Én elég fázós vagyok, nem tudnám elviselni ha a karomon eggyel kevesebb ruharéteg lenne.
2012. nov. 29. 20:15
 3/3 anonim ***** válasza:

1. vagyok

nekem krémszínű, ujjatlan garbóm van és én akkor szoktam felvenni, amikor kicsit elegánsabb akarok lenni, de nem kell díszmagyar.

múltkor egy verseny díjátadásán ezt viseltem (engem is behívtak, mert 3. lettem, tehát nem zsűritag voltam :D) :

hófehér vékony, hosszú ujjú, amire rávettem a világos barna/krémszínű garbóm, alatta barna kockás vastag rakott szoknya, testszínű vastag oldalt fonott mintás harisnya, sötétbarna fűzős elegáns bokacsizma krémszínű fűzőkkel. egy hosszú barna virágos nyaklánc, krémszínű karperec és barna bársony hosszított kabát.

ez egy összeállítás, de többet nem tudok mondani, mivel ez az egyetlenegy ilyen felsőm :)

remélem tudtam segíteni! :)

2012. nov. 30. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!