Egy fehér bőrű lánynak melyik szín lenne jó : fehér vagy fekete?
Figyelt kérdés
Van egy ruha ami nagyon tetszik,csipkés,kis csinos darab,és van fehérbe meg feketébe,de én nagyon fehér bőrű vagyok + a fekete hajammal meg a kék szememmel még jobban kiemeli a fehérségem,valaki segítene helyettem dönteni?:D
Köszi
2012. nov. 28. 19:17
11/17 anonim válasza:
Mondjuk a hajad távolról sem fekete, hanem inkább középbarna, a bőröd meg átlagos és nem fehér. (A többi stimmel. :D) Most megváltoztatom az előző véleményem, ehhez a hajszínhez és bőrhöz sokkal inkább illene a fehér szerintem. Egyáltalán nem vagy az a "Hófehérke" típus.
12/17 A kérdező kommentje:
Fekete festett,csak már kopik a festék,a bőröm tényleg fehér,csak ez nyáron készült és valami ragadt rám a naptól.
2012. nov. 28. 20:27
14/17 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2012. nov. 28. 21:07
15/17 anonim válasza:
Látatlanban azt mondanám, hogy fehér bőrhöz a fehér és a fekete sem jó.Valami színesebbet ajánlanék, talán piros, kékkel próbálkoznék.
16/17 anonim válasza:
Jajj, bocsi, csak most néztem meg a linkeket. Úgyhogy változtatnám a véleményem. A fekete tuti jó lesz. :)
17/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!!!!! :)
2012. nov. 30. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!