Egy fehér bőrű lánynak melyik szín lenne jó : fehér vagy fekete?
Figyelt kérdés
Van egy ruha ami nagyon tetszik,csipkés,kis csinos darab,és van fehérbe meg feketébe,de én nagyon fehér bőrű vagyok + a fekete hajammal meg a kék szememmel még jobban kiemeli a fehérségem,valaki segítene helyettem dönteni?:D
Köszi
2012. nov. 28. 19:17
2/17 anonim válasza:
a fekete lehet, sápaszt, de én fehér ruhát max. nyáron vennék fel, úgyhogy fekete!
3/17 A kérdező kommentje:
úgy terveztem,hogy majd nyáron is fogom hordani :D
köszi szépen a válaszokat!
2012. nov. 28. 19:29
4/17 anonim válasza:
Fel kell próbálni.
Szerintem mindkettő jó lehet, de mindkettő hangsúlyozza a fehér bőrt. Viszont ha már hangsúlyozod, akkor talán a fekete szerencsésebb, mert erős kontraszthatásba lép a fehér bőrrel. A fehér ruhánál csak egy sápadt összképet kapunk.
5/17 anonim válasza:
A fekete sápaszt nagyon, a fehér kicsit barnásabb bőrön mutat igazán. De ha nem hófehér, hanem törtfehér színű akkor jól áll egy fehérbőrűnek is. Nekem is sok törtfehér ruhám van, pedig hullaszínű+világos szőke hajú vagyok.
6/17 A kérdező kommentje:
2012. nov. 28. 19:54
7/17 anonim válasza:
Nem vagy annyira fehér,a bőrszíned átlagos.Én a feketét venném,mert a fehér nem tetszik,plusz nagyon beléd olvadna.
8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2012. nov. 28. 20:01
9/17 anonim válasza:
Egyertelmuen a fekete. Ha vilagos vagy, akkor a vilagos borszin meg a feher ruha egybe olvadna..Fekete meg amúgyis szexisebb :)
L,22
10/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,én is a feketén gondolkoztam,de így akkor már biztos vagyok benne :D
2012. nov. 28. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!