Szerintetek ciki?
Ugye jön a tél és beszerzek majd egy sapkát,azt szinte minden nap bírom hordani kivéve ha fel van kötve a hajam.Ilyenkor vegyek fel fülvédőt?Gáz?Elég divatosan öltözködöm amúgy. Nekem tetszik,de nem tudom mit reagálnának rám. ilyenre gondoltam :
[link] szóval vélemények?:)
16/L
Szerintem mókás és én is be akarok újítani egy szürke darabot, bár én inkább kapucni párti vagyok.
Ha valaki lehurrogja, akkor annak üzenem, hogy legalább gondol a kishölgy arra, hogy ne fázzon meg a füle. Mások pedig mehetnek a kórházba és kaphatnak injekciót, mert be van gyulladva a fülük. (Elrettentő példaként itt vagyok én: nagymenő voltam és nem hordtam sapkát, hogy szép legyen a hajam. Egy hétig kellett feküdnöm otthon, melegítőpárnával a fejem alatt, mert begyulladt a fülem. Gennyes vér folyt belőle és örülök a fejemnek, hogy nem kaptam szurit, mert az orvos azt mondta, hogy következőleg már az lesz. Saját tapasztalat alapján, kegyetlenül tud fájni, szóval mindenkinek kapucnit, sapkát, sálat, fülvédőt a fejére! Nem utolsó szempont a hajhagymák hidegre való érzékenysége. Félretéve a hiúságot, legyen fontosabb az egészség. A hajadat megfésülheted ingyen, ha leveszed a tökfödőt, de ha kihullik a hajad vagy begyullad a füled, akkor drága lesz a kezelése.)
Mindenképpen jobb, mint a semmi.
L/16
(Az esetleges nyelvhelyességi hibákért elnézést kérek.)
Az kifelejtődött, hogy nem bírtam enni, beszélni, ásítani azalatt az egy hét alatt. Alig hallottam bármit is. Ja és azóta nem hallok egyik fülemre se rendesen. :)
Szóval SAPKA, SÁL meg minden földi jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!