Vásárlási szándék nélkül nézelődni kis butikokban, nem ciki?
Figyelt kérdés
2012. nov. 23. 17:31
1/10 anonim válasza:
Nem csak a kis butikokban ciki,a nagyokban is.
2/10 anonim válasza:
Nem.
Ki tudja azt, hogy tényleg vásárolni akarsz-e?
Van, amikor tényleg vásárolni akarunk, de mégse tetszik meg semmi, tehát nem is veszünk semmit.
Nem kötelező venni valamit, ha bemész valahova.
Mi van, ha tré a választék?
3/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Azt az eladó nem tudja, hogy te nem akarsz vásárolni. Bementél, körülnéztél, nem találtál semmit, ami tetszik, és ennyi. Hogy volt-e szándékod, hogy veszel-e valamit vagy sem, az senkit nem érdekel.
Ha mindenki venne valamit egy kis butikban, amikor bemegy, nagyobb forgalmuk lenne jóval :))
4/10 anonim válasza:
Miért lenne az? Lehet, hogy meglátsz valamit, amit később mégis meg akarsz majd venni.
5/10 anonim válasza:
Sehol sem "ciki". Bármikor nézelődhetsz, ahhoz nem kel pénz.
6/10 mmano88 válasza:
Nem, csak nekem mindig fáj a szívem, hogy mennyi mindent megvennék magamnak. :D
8/10 anonim válasza:
Velem jöhetsz, én is szoktam ;)
10/10 anonim válasza:
Én először mindig megnézem több helyen is a vélazstékot és csak utána visszamegyek oda, ahol a legjobban tetszett. Szerintem egyáltalán nem ciki. Ha nagyon tukmálnak az eladók, kérdezgetik, hogy mit akarok, mekkorát stb akkor picit kínos szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!