Léteznek Magyarországon hippie/hipster fiúk?
Ez most miért olyan fontos?
De egyébként: művészet, könyvek, öltözködés.. Szóval művészléleknek érzem magam..
Persze ez nem jelenti azt, hogy könyvmoly vagyok és nincs ájfonom.
Nem fontos csak kíváncsi voltam:)
Ismerek valakit, aki szintén talán hippi kategóriába esik és nagyon megszerettem. Csak hát nagyon különbözünk, ami engem nem is érdekelne de őt igen :(
5# vagyok.
Ok, többet nem írok.
De azért lássuk be, ha az ember végigolvassa ezt:
Akkor az első gondolat, ami az eszébe jut ezekről, hogy egy rakás műmájer h*lye k-csög :D
A Gyk túl mainstream ahhoz, hogy ők ide írjanak.
Meg az is túl mainstream, hogy ők írjanak rád!..Ezt buktad.
Én nem tartom magam egyiknek sem, de többen neveztek már hippinek. Talán azért mert külsőre hasonló a stílusom. Szeretem a karkötőket, batikolt pólókat, szakadt gatyákat, kendőket. És gyakran járok mezítláb, ha tehetem. Nagy állatbarát vagyok, és elég laza és nyitott az emberekkel.
Amúgy másban nem igazán hasonlítok, annyira nem vagyok spirituális, bár a természetet szeretem. A hippi zenei világ nem igazán fog meg. És drogokat, cigit sem használtam soha. És alkoholt is nagyon ritkán iszom. Bár tudom hogy a hippik nem feltétlen drogosok, de a kultúrájukban jellemző bizonyos halucinogén szerek használta.
Hipster az szinte teljesen más mint a hippi, és manapság nagy divat. Szóval biztos akadnak mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!