Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ciki, ha leggingsben...

Miért ciki, ha leggingsben vagyok és a felsőm nem takarja a popsim? Tényleg az?

Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 13:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi az aktivitást, hát elég meggyőzőek voltatok. Most már csak egy buta kérdést engedjetek meg, rosszul látom, hogy a leírtak ellenére rajtam kívül még sok társam flangál ilyen cuccban?
2012. nov. 25. 18:04
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Annak ellenére hogy elég para kombináció, attól még fel fogják venni. Kinek mi... ha jól érzik magukat úgy hogy kint a seggük, akkor hajrá, nekem nem fáj, nem rám fognak furcsán nézni.
2012. nov. 25. 18:29
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Sok ízlésficamos kiscsaj van, rajtuk kívül más nem hordja így. Az okát már leírták... ez egy harisnya. A harisnyához pedig minimum még egy szoknyát, rövidgatyát vagy hosszú felsőt szokás felvenni.
2012. nov. 25. 18:52
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert a leggings egy lábfej nélküli harisnya. Ha valaki rövid felsővel veszi fel, nyilván direkt mutogatja a seggét, és nyilván azért mert csak ezzel tudja magára felhívni a figyelmet.
2012. nov. 25. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!