Hogyan öltözzön egy lány d´n´b stílusban? (drum and bass, a gyengébbek kedvéért xD )
,sztem mivel csaj vagy öltözz csajossan ,de kicsit lazán ezek alatt azt értem ,hogy most "divat" a színes gatyó szval felveszel egy olyat meg hozzá illő felsőt meg "deszkás" cipőt és kész is ^^
,ha így felvagy öltözzve először is emonak néznek (:
,de ez hozzá tartozik is a stilushoz végülis olyasmi külsőleg....
h éves is vagy?
és 19 éves létedre "dnb-s" stílusú (jáj, fáj leírni=() akarsz lenni, és dupla v-vel írod a sima v-ket, XD-ket nyomatsz?
nem akarlak megbántani, a kritika előrébb viszi az embereket, de ezen gondolkozz el.
Sziaaaa! Ha szereted a DnB-t akkor már rossz ember nem lehetsz!!! Ne halgass ezekre az emberekre, akik azt se tudják mit beszélnek! Dumálnak itt arról ,hogy miért irsz XD-t ,most abba mivan ha valaki nevet. Kedves utolsó kommentező ,én csak annyit mondanék , hogy mielőtt bármilyen fórumba is írnál, tanuld meg, hogy a mondatokat nagy kezdőbetűvel szokás írni. Na de hagyjuk a sok hülyét. A dnb stílus a lányok részéről sok mindenbe megfigyelhető. A hajviseletben főleg, a fekete dús haj.
Itt egy kép: [link]
A ruházatban főleg a fekete-fehér-rozsaszin-piros szinek dominálnak. A cipőknél valamilyen skate cipő.Legyen az DC,VANS,ETNIES,NIKE6.0,ZOOYORK....tök mindegy, csak jól lehessen benne dárézni.
Most amiket elmondtam inkább egy EMO-sra jellemző, de higyd el , igy öltözik egy vérbeli dárés csaj!
Emigy ha már dnb-nél tarunk ,ki a kedvenced?
F/17
kedves utolsó hozzászóló. mielőtt írsz valahová, informálódj a témáról.
azért kezdem a mondatokat kisbetűvel, mert a fórumokon így szokás. azt ajánlom, hogy nézz fel a forum.drumandbass.hu-ra és ott kezdd el osztani az észt, hogy milyen egy igazi déenbés arc, és fel fognak világosítani az igazságról.
(a gond az, hogy nekik nem jöhetsz ezzel a gagyi oltással hogy semmit nem vágnak, mivel a fórum tagjainak egy része szervezi a bulikat amire te ikszelsz, és lufizol.)
sok sikert, regisztrálj és ott elmagyarázzák, hogy idióta vagy.
nem az volt a kérdés h megvan e még az étvágyad mert fültágitója van -.-
és nemis az h tetszik e neked a fültágesz
ha neked nem tetszik nemlesz
neki tetszik és neki van
képzeld az emberek különböznek -.-
nekem is van és nemérdekel h éppen kinek jön be és kinek nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!