Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi ez a supra mánia?

Mi ez a supra mánia?

Figyelt kérdés
Miért ennyire népszerűek a supra cipők? Hallottam, hogy Sp is ilyet hord, lehet, hogy azért? Vagy ennyire jó minőségűek? Nem értem.

2012. nov. 20. 21:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel...
2012. nov. 22. 22:20
 22/23 anonim ***** válasza:
Aki mániákus - legyen bármiben is az - , úgysem lehet sem objektíven, sem szubjektíven megmagyarázni a dolgokat, de nem is kell, hiszen éppen azért mánia. Válaszolva többeknek, sem azt nem szabad lenézni, akinek nincs, sem azt nem szabad lenézni, akinek van ilyen cipője - itt most feltételezve, hogy az illető normálisan viselkedik. Pont a kivételek miatt szeretnek általánosítani, hogy például minden Suprát hordó egy sznob gyökér, csak azért, mert tízből legalább hárman sajnos ilyenek. De ettől meg tény, hogy a cipő kinézete nem mindennapos, az extra magas szár kilóg szó szerint a sorból.
2012. nov. 23. 07:40
 23/23 anonim válasza:

én azt nem értem, hogy miért buz.zzák és undorítózzák le, és csak a b.zi SP meg JustinB hordja, nekem azzal nincs bajom ha valakinek nincs mert nem érdekel...

sok analfabéta beszél, hogy undórító!

tőlem aluljáróba egy 40éves nő megkérdezte hol vettem mert nagyon jól néz ki! (bordó TK)

2012. nov. 24. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!