Ha dobnák sem kéne, Sp azért hordta mert a Garage Store kérte fel rá mint vezető tini fiút hogy képviselje a "márkát", Amerikában ugyanezt eljátszották Justinka Bimbi-vel, ez is megerősítette a sok divatolni akarót hogy ilyet vegyenek
Arra jók hogy felmenj benne vörös szőnyegre még egy moonwalkot kibír talán, és kb ennyi, az meg hogy deszkás cipőnek szokás nevezni elég általánosítás, egy biciklizést nem bír ki 3hónapon keresztül, nem hogy egy deszkázást verseny szinten
Adidas/Nike cipők magasszáral közel a legjobbak, na azokat lehet terhelni
A supra minőségileg: szar
Ahhoz hogy ezt letudja valaki következtetni, nem is kell vennie/kipróbálnia
20/F
2012. nov. 21. 11:00
12/23 anonim válasza:
csak szerintem ocsmány?:S mint valami oldjáró vagy nem tom
2012. nov. 21. 14:35
13/23 anonim válasza:
Fogalmam sincs, de annyira ronda, hogy az botrány. A sok szerencsétlen meg azt hiszi, hogy menő.
2012. nov. 21. 17:19
14/23 anonim válasza:
Maximum a 13 évesek körében státuszszimbólum..
2012. nov. 21. 21:43
15/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat, tök jó, hogy ennyien vettétek a fáradtságot arra, hogy írjatok. Én egyébként 21 éves lány vagyok, nekem személy szerint bejönnek ezek a cipők a fiúkon, először egy néger lábán tűnt fel, miközben metróztam, aztán a tévében láttam újra ezeket. Csak nem értettem, hogy a magas áruk ellenére, hogyhogy ennyien megveszik, hiszen olyan sokaktól lehet hallani, hogy nincsen pénz, erre itt is azt olvasom, hogy valakinek több pár is van a szekrényben. És végül nekem kifejezetten tetszik a magas szára, mert vagány, és én személy szerint nem szeretem, amikor ki-ki villan valakinek a zoknija, így ezért ez sokkal praktikusabb :)
2012. nov. 21. 22:18
16/23 anonim válasza:
nyilván akinek nincs rá pénze,nem fogja adósságba verni magát akár, nem veszi meg.
2012. nov. 22. 15:40
17/23 anonim válasza:
mennyi példátlan antikarakter létezik...
6 supram van, nincs semmi baj velük, csak az egyiknek (Supra passion) hátul a supra írás alul kezdett lejönni, de feltalálták a pillanatragasztót!
imádom mindet legjobban a 2 TK-m, mert egyedi!
a sok ribizli aki azt írja undorító, vagy kocka vagy úgy néz ki mint a hentes kutyája!...
2012. nov. 22. 18:53
18/23 anonim válasza:
akkor ha valakinek van suprája az egy gyönyörű ember, akinek meg nincs az egy alacsonyabb rendű rondaság?? hát az biztos hogy érdekes gondolkodás mód.
2012. nov. 22. 21:48
19/23 anonim válasza:
Szerintem az ára nem annyira vészes, aki oda van a cipőkért, és vigyáz is rájuk, annak megéri a gyűjteményét egy Suprával gazdagítani. Persze érthető, valakit zavar, hogy valaki ennyi pénzt költ cipőre, én például az óraimádókat nem értem, mivel nekem még órám sincs. :D
2012. nov. 22. 22:12
20/23 supra01 válasza:
Le lehet szállni a Supráról:D
Nekem is van kettő. A legkényelmesebb cipőim!!!
És imádom őket! Nagyon szeretem hordani őket. És igen megnézik, És ez is jó:D És jól néz ki!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!