Vélemények a Tally Weijlről? (Ár, minőség, stb)
Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 20:43
11/17 anonim válasza:
nekem az egyik nadrágom nagyon kinyúlt :S
12/17 anonim válasza:
szeretem van bár nincs sok cuccom onnan. de pl van egy nagyon jó gatyám, meg a kedvenc platformos fekete lakk magassarkúm is..
13/17 anonim válasza:
mostanában szerintem kicsit megdrágult.amúgy nekem 3 pulcsim van onnan, és mindegyik kinyúlt,illetve kibolyhosodott...
14/17 anonim válasza:
tavaly vettem ott egy bokacsizmát 8 ezerért...elferdült a sarka:S és most teljesen befelé áll. vihetem cipészhez
mondjuk nem bántam meg mert sokat hordtam és teccik de az árát nem érte meg.
15/17 anonim válasza:
Jelenleg a legjobb boltnak tartom, pedig 30 éves vagyok. A legjobb minőség, nagyon szeretem.
16/17 anonim válasza:
A legjobb boltnak tartom, 26 éves vagyok.
17/17 anonim válasza:
Én nagyon szeretem :) A nadrágokról én is csak jót tudok mondani, tényleg nagyon "finom" puhák, kényelmesek, strapabíróak, és jó szabásúak :D A felsőik nem mindig jók minőségre, az olcsóbb topok például elég hamar romlanak. Ezalatt azt értem hogy feslik a varrás, illetve mosástól kissé megmerevedik az anyag, hamar kinyúlik... Van onnan egy kis fekete szövetkabátkám is, azt nagyon szeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!