1/5 anonim válasza:
Nekm van lacostem es szerintem nem megy ki a divatbol (enyemet sokan megdicsertek :) )
2/5 anonim válasza:
És ha nem? De neked tetszik? Nem veszed meg?
A menő az, ami az egyéniségünkhöz megy. És nem az, amit mindenki magára erőltet, ha jól áll neki, ha nem!
3/5 laci911 válasza:
Lacostnak a kb egy outlet az egész....nagyrészük nem is varrot a fém emblçmßs meg arányosan sok timerlandot lehet belőle venni.Az asios cég tudja ,hogyan verje át az embereket.Röviden semmit mondó márka csak az emberekben van az ,hogy hu ha ez egy lacost .....inakbb vegyél valami holland márkat vagy dánt azok nem hivalkodóak és prémium kategória.
4/5 anonim válasza:
Menőnek menő, de nagyon gagyi! Nekem kettő volt eddig, mert az első után még egyszer bizalmat szavaztam a márkának (hiába, nagyon jól néznek ki...), de hamar szétmegy, gyorsan lekopik a talpa, ami először csak nagyon csúszik, aztán már kényelmetlen is lesz, mert nincs tartása.
5/5 anonim válasza:
A Lacoste cipők mindig divatosak és mindig divatba van, vagyis nem a cipők vannak divatba hanem a márka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!