Mennyi egy ilyen Lacoste cipő (kb)?
Figyelt kérdés
Ez érdekelne (az "alap ára", szóval a kedvezmény nélküli)
Ui.: Hol van nagy választék Lacoste cipőkből Bp-n?
Köszönöm szépen előre is!
2011. jún. 16. 19:44
2/7 anonim válasza:
hát apu egy ilyen Lacoste cipőt 43 000-ért vett...XD tényleg.
3/7 anonim válasza:
Hívd fel a nagykert,biztosan megtudják mondani,neten biztos fent van.
4/7 anonim válasza:
Én még nem láttam 43ezerért lacoste cipőt,pedig azt hordok(több is van)Office Shoes-ben szoktam venni,ott van vagy 10-15féle(átlagban 23-32ezer,ennél többért nem szokott lenni)....de vettem már a Humanicban is egyet,az 25-ről volt leértékelve 15re.Mondjuk én nő vagyok a férfit még nem néztem:-)
5/7 anonim válasza:
De tessék itt a katalógus a második oldalon van pont az a cipő 26.990ft [link]
6/7 anonim válasza:
Apádat jól átkúrták a 43 ezres cipőjével. Az Office Shoes-ban kicsit dobnak a cipők árán, de ennyiért még az életben nem láttam ott Lacoste cipőt.
Kérdező: Az Office Shoes-ban rengeteg Lacoste cipő van, meglehetősen szép és egyedi darabok, persze a nyugati boltok felhozatalától így is el van maradva. Aztán még a Humanicban kifoghatsz pár szép darabot, javarészt 20 ezer forint alatt, viszont ott nincs nagy kínálat. A Salamanderben még szintén találhatsz Lacoste cipőket, de óriási kínálatra ott se számíts.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a korrekt válaszokat! :)
2011. aug. 4. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!