Hogy tetszik ez a ruha nektek?
Figyelt kérdés
A korall-fekete és a barna-narancs verzió a legjobb szerintem, de a véleményetekre vagyok kíváncsi, mert nem igazán tudok dönteni :-)
2012. nov. 18. 13:03
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
8-ért egy ilyen semmiség? Max. kettőt adnék érte. Még csak nem is a legjobb az anyaga.
Egyébként cuki, de csak olyan vékonyakon mutat, mint a modell. A mintázata nagyon erősít.
3/4 anonim válasza:
Én a barnára szavazok, ha a kettő közül választanál. Bár ahogy néztem van halvány rózsaszín-sötétbarna is, nekem az tetszik :) De én konzervatívabb vagyok :)
4/4 anonim válasza:
Elmegy, de basszus, miért akarsz 8.000-et kiadni egy szoci színezetű és mintázatú viszkóz-poliészter förtelemért?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!