Tetszik neked az ennyire színes kardigán? Hány éves nőn tudnád elképzelni?
2012. okt. 28. 15:41
1/11 anonim válasza:
tetszik, én bevállalnám öregként is
20/L
2/11 anonim válasza:
Tetszik, én 30 éves korig tudnám elképzelni.
3/11 anonim válasza:
Ha 50-es fiatalos vagy és amúgy is így öltözködsz.Akkor nyugodtan felveheted.Az a lényeg,hogy passzoljon hozzád és magadénak érezd a stílust!Egyébként nagyon szép
4/11 anonim válasza:
Nekem tetszik.
Nagyon sok múlik azon, kinek milyen a stílusa. Egy folyton fekete-szürkében járó ismerősön nagyon megnézném, kortól függetlenül, de aki amúgy is színes, vidám egyéniség, és úgy is öltözik, azon jól áll. Nem hiszem, hogy korhoz lenne kötve, nem gyerekes, nem öreges, nem kihívó.
6/11 anonim válasza:
lol. én ezt kb egy 12 éves gyereken tudnám elképzelni.. pedig én is szeretem a színes cuccokat
7/11 A kérdező kommentje:
Csak oda kellett volna, írnom, hogy ígyis-úgyis megveszem, csak érdekel mások véleménye és akkor talán mellőzhetőek lettek volna ezek a "lol"-ok. :) Honnan tudod, hogy nem 12 éves vagyok?
2012. okt. 28. 18:27
8/11 anonim válasza:
Nagyon tetszik. Nekem is van hasonló. Pedig 35 vagyok :)
10/11 anonim válasza:
mivel a kérdésedben az szerepelt, hogy nő, ezért gondoltam az vagy. egy 12 éves meg nem nő... de nem tök mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!