Turiból ruhákat?
Figyelt kérdés
most kardigánra,pulcsira van szükségem,esetleg egy nadrágra és elég kevés pénzből kéne megoldanom+nem is szeretem ha szembe jön az utcán velem egy olyan ami rajtam van...szerintetek menjek el egy turiba és vegyek 5-10 felsőt vagy inkább vegyek normális boltban 1-2-t?
ti szoktatok turiba vásárolni,vannak jó pulcsik/kardigánok?
2012. szept. 28. 11:14
1/9 anonim válasza:
nagyon jó dolgokat ki lehet fogni turiba. de általában akkor ha gyakran jársz turiba mert nem mindig van jó, tényleg ki kell fogni.
2/9 anonim válasza:
én szinte csakis ott vásárolok:D nem a new yorker-ben meg ilyen helyeken:D így legalább biztos nem jön velem szemben senki ugyanolyan felsőben vagy bármiben:D meg szerintem a választék is bő:D
3/9 anonim válasza:
én is vetem már turiban magamnak farmert ,de felsöt a olyat amilyen nekem tetszik nincs ,néz körül a turikban farmert ujat is kilehet fogni .
4/9 anonim válasza:
Én múltkor találtam egy tökjó mangos pulcsit, szerintem ki lehet fogni jó dolgokat... :)
5/9 A kérdező kommentje:
köszi asszem keresek majd egy turit...esetleg tudtok ajánlani valamilyet?:D
2012. szept. 28. 21:15
8/9 A kérdező kommentje:
na el is látogattam egy hádába és vettem 3 nagyon jó pulcsit:)
2012. szept. 29. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!