Traune kérdése:
Egy táskát keresek hogy boltban vagy használtan hol tudnék venni, esetleg tőletek. Kép lent. Segítenének kérlek?
Figyelt kérdés
ilyen levis táskát keresek KÉK színben, ha valaki megírná a pontos angol megnevezését vagy bármit ami alapján tudnék keresgélni neten örülnék neki nagyon, nagyon fontos nekem ez a táska és miután elszakadt garanciára visszavittem és mondták hogy limitált kiadásban volt csak és emiatt nem tudnak újat adni. és nekem ez nagyon nagyon fontos lenne, ha bárki tud valami kérlek irjátok ide vagy küldjetek üzenetet. Esetleg ha nektek van és eladnátok, akkor is kérlek
2012. nov. 17. 21:44
1/1 anonim válasza:
eddig csak ilyen levis táskát láttam, players roomban meg estleg ha megkérdezed levis boltban h lesz e még valamikor, meg ha ilyned volt és még megvan akkor a táskán belül a cimkén rajta kell legyen valami azonosító ami alapján rátudsz keresni, sok sikert!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!