Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Télre csizmát, vagy inkább...

Télre csizmát, vagy inkább cipőt érdemes venni?

Figyelt kérdés

Decemberben töltöm a 14-e. Nyolcadikos vagyok.

Télre csizmát, vagy inkább cipőt vegyek?

Magas szárú csizmára gondoltam ( [link] vagy pedig közepes szárú cipőhöz ( [link]

2012. nov. 16. 18:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Áhh én télre csizmát vennék. Cipőt hordhatsz: tavasszal, nyáron, ősszel. Télen jobb a csizma. Melegebb is, csinosabb is.
2012. nov. 16. 18:45
 2/12 anonim ***** válasza:
Télen csizmát... Mit kezdenél hóban egy ilyen cipővel? Beázna, szétfagyna benne a lábad.
2012. nov. 16. 19:28
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
A kérdező által linkelt cipő női lenne? Jesszus! Hova jutottunk! Bár a csizma is förtelmes! Hogyan lehet egy "női" csizmát teljesen laposra csinálni?
2012. nov. 16. 19:42
 4/12 anonim ***** válasza:
egyetértek előttem szólóval ocsmány mindegyik inkább még gondolkodj.......
2012. nov. 16. 21:16
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem mindegy hogy nektek mi tettszik?És mi az hogy ocsmány...?Én sem húznám fel,de akkor sem szólom le más ízlését így.

Amúgy a kérdésre válaszolva:

A kettő közül inkább a csizma legyen.Mert a cipő még csak nem is béléses.Én is szeretek cipőszerű télire valókba járni,de az ilyenbe tuti megfagy az ember lába :/

2012. nov. 16. 23:36
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönök minden választ.

Amúgy nem tudom, de szerintem 13 évesen még nem kellene magassarkúban járnom, főleg nem télen. Amúgy is csúszósak az utak...

2012. nov. 17. 11:18
 7/12 anonim ***** válasza:
A csizma jó lesz, és semmi baj nincs a sarkával. :)
2012. nov. 17. 13:29
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Na látod kérdező, 14 évesen több eszed van mint a válaszolónak.

Egyáltalán nem kell magasat hordanod, sőt. Szerintem nagyon jó lesz a korodhoz, a suliba az a csizma. Rosszul vagyok mikor általános iskolás lányok magassarkúban járnak.

2012. nov. 17. 18:31
 9/12 anonim ***** válasza:
nem a sarkával van gond ezt senki nem mondta csak egyszerűen csúnya és kész...
2012. nov. 17. 20:08
 10/12 anonim ***** válasza:

tegnap 23:36

ha nem tudnád mit jelent az ocsmány azt jelenti csúnya..de szerintem ez alap szókészletbe tartozó szó....no mindegy :)

2012. nov. 17. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!