Télre csizmát, vagy inkább cipőt érdemes venni?
Decemberben töltöm a 14-e. Nyolcadikos vagyok.
Télre csizmát, vagy inkább cipőt vegyek?
Magas szárú csizmára gondoltam ( [link] vagy pedig közepes szárú cipőhöz ( [link]
Nem mindegy hogy nektek mi tettszik?És mi az hogy ocsmány...?Én sem húznám fel,de akkor sem szólom le más ízlését így.
Amúgy a kérdésre válaszolva:
A kettő közül inkább a csizma legyen.Mert a cipő még csak nem is béléses.Én is szeretek cipőszerű télire valókba járni,de az ilyenbe tuti megfagy az ember lába :/
Köszönök minden választ.
Amúgy nem tudom, de szerintem 13 évesen még nem kellene magassarkúban járnom, főleg nem télen. Amúgy is csúszósak az utak...
Na látod kérdező, 14 évesen több eszed van mint a válaszolónak.
Egyáltalán nem kell magasat hordanod, sőt. Szerintem nagyon jó lesz a korodhoz, a suliba az a csizma. Rosszul vagyok mikor általános iskolás lányok magassarkúban járnak.
tegnap 23:36
ha nem tudnád mit jelent az ocsmány azt jelenti csúnya..de szerintem ez alap szókészletbe tartozó szó....no mindegy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!